Šta je novo?

My trendy phone

Stiletto87

Poznat
Učlanjen(a)
04.03.2022
Poena
35
Pozdrav svima.

Tražio sam opremu za Samsung S22 ultra koji mi stiže uskoro, pa sam naleteo na sajt ove kompanije i primetio da u nekim slučajevima stvarno imaju drastično niže cene od konkurencije (npr. Samsungov punjač od 45W košta ispod 4000 dinara, na svakom drugom mestu je 6000, a u Americi 50 dolara. Maske takođe prilično povoljnije),

Da li bi neko umeo malo više da mi kaže o načinu poslovanja te kompanije. Da li su proizvodi koje prodaju originalni, na koji način postižu takve cene i kakva su generalno vaša iskustva sa njima.

Unapred zahvalan.

Pozdrav svima.

Tražio sam opremu za Samsung S22 ultra koji mi stiže uskoro, pa sam naleteo na sajt ove kompanije i primetio da u nekim slučajevima stvarno imaju drastično niže cene od konkurencije (npr. Samsungov punjač od 45W košta ispod 4000 dinara, na svakom drugom mestu je 6000, a u Americi 50 dolara. Maske takođe prilično povoljnije),

Da li bi neko umeo malo više da mi kaže o načinu poslovanja te kompanije. Da li su proizvodi koje prodaju originalni, na koji način postižu takve cene i kakva su generalno vaša iskustva sa njima.

Unapred zahvalan.
Nemam iskustva sa punjačima, ali sam relativno skoro hteo da naručim futrolu za telefon za koju je na sajtu njihovom stajalo da je na stanju. Nedugao nakon obavljene narudžbine stigao mi je mejl da se futrola čeka najmanje 15 dana, a moguće i više (nisam sad siguran tačno koliko) zato što proizvode naručuju iz Danske (očigledno tek kada se napravi narudžbina na sajtu)?!

Ljubazno sam odgovorio da mi to vreme isporuke ne odgovara i da otkazujem narudžbinu, a ubrzo je stigao isto ljubazan odgovor da razumeju i da im je žao, kao i da je narudžbina otkazana.

Ako ti nije žurba, stekao sam utisak iz te prepiske da bi ta futrola stigla po navedenoj ceni, samo da bih je čekao poprilično. U svakom slučaju izabereš plaćanje pouzećem, pa si miran i ako ne stigne :)

Već sam poručio Samsung "clear standing cover" za S22U i takođe dobio mail da će isporuka biti za petnaestak dana, što mi je sasvim u redu s obzirom da mi telefon sigurno ne stiže pre 15.03.

Ne sumnjam ja da će mi oni isporučiti masku, nego bih da budem siguran da su im proizvodi originalni (ne mislim da bi neko falcifikovao Samsungovu masku, nego ovaj punjač i druge vrednije stvari) i ako jesu, kako uspevaju da drže ovako dobre cene.

Ista priča - roba dolazi iz Danske, bla, bla, ali nakon mesec dana umesto 5 dana meni je i pored otkazane porudžbine futrola za s10+ ipak stigla :) - pošto je bila 40e preuzeo sam je, original i nova.
Ko ima živaca i vremena može da se igra s njima.

Ja sam naručio od njih masku za telefon 4.04. i stigla mi je potvrda narudzbe. Odmah mi je stigao mail da roba stiže iz Danske i da će se čekati 15ak dana. Sačekao to vreme ali ništa. Stiže mi mail da je roba na carini i kada prođe tu proceduru šalju. 29.04. mi pišu da šalju kurirskoj službi i da očekujem u toku nedelje. Prošla nedelja i prvomajski praznici i ništa. Pitam ih pre par dana (9.05) šta se dešava a oni mi pišu da su 4.maja predali dexpresu ali zbog praznika ću morati sačekati sledeću nedelju a ovi iz dexpresa mi 11.05. šalju poruku da su taj dan dobili moj paket i da ga mogu očekivati. Danas stiglo ali sam lepo vratio. Neka oni zezaju nekog drugog, jer za moj novac mene neće zezati. Mislim da su neki prevaranti i da idu na sigurno. Mogli su reći da nemaju na stanju i da će čekanje biti kao u mom slučaju preko mesec ipo dana

Koliko vidim više nema plaćanja pouzećem, nego odmah karticom ili paypall. Drugo kao opciju isporuke me nude samo DHL i to 25 eura, za robu ukupne cene 50 eura.

Магацин им је у Данској, не знам како функционишу у Србији, али ја сам неколико пута наручивао у Норвешку и достава је била брза. Имају одличан избор робе и солидне цене.

My trend phone ,uzasno iskustvo,narucen proizvod 29.12.22 ,01.02.23 na moje pitanje se tek oglasavaju da mi kazu da posle vise od mesec dana moje porudzbine nema iako je potvrdjena i dat rok od 20 dana. Bez pitanja da li mi odgovara dobijam odgovor da ce mi novac biti vracen u roku od 14 dana. Na moju molbu da mi novac vrate na drugi racun jer trenutno nemam pristup onom sa kog je placen dobijam odgovor da kontaktiram svoju banku...tako da sam posle toliko vremena ostala i bez porudzbine a i bez novca jer njih ne zanima nista. Telefon nemaju a konverzacija putem mail-a im je jednosmerna,pisu sta zele bez obzira na postavljeno pitanje.

Meni nešto ne ulivaju poverenje. Pogledao sam maločas šta od maskica imaju na stanju za S23 Ultra i nađoh UAG Monarch carbon maskicu, prvo što mi je upalo u oči bila je činenjica da na fotografiji kutije stoji da ima 25ft/7,6m zaštitu od padova, a pošto sam pre toga dosta listao sajt UAG-a znam da je taj nivo zaštite rezervisan za Monarch Pro seriju i da običan Monarch ima zaštitu od 20ft/6m. Rekoh, možda im fotografije proizvoda ne odgovaraju baš onome što stiže, ali sam onda bolje pogledao cenu. Original na sajtu UAG-a košta 55,95 dolara što je 6.480 dinara, a na sajtu My Trendy phone košta 49,20eur odnosno 5,817 dinara. Razlika je svega 663 dinara, nije prevelika ali opet, ne vidim logiku da je kod njih jeftinije od cene proizvoda na sajtu proizvođača pa zato nisam baš sasvim uveren da prodaju originalne proizvode.

Nazad
Vrh Dno