Rage against The mAchine je napisao(la):svidja mi se izbor boja. povecao bih font u meniju. to je onako na prvi pogled, jer ipak je skoro sve "under construction"
IronSERB je napisao(la):Zanimljiv dizajn veoma veoma ali onaj baner gore ga totalno unsitava mislim verovatno je do hosting-a al oept vredi da stoji bez tog banera
pozdrav
stvarno zanimljiv dizajn.. nesvakidashnji, definitivno izdvaja sajt iz gomile..
treba da poradish na pravopisu (engleskom), a i bedak je da nemash nasha slova na sajtu..
Cool , samo 2 napomene :
- Ako imas para , uplati hosting
- Mozda bi mogao ceo da uradis u Flash-u ?
Pozdrav , Misa...
mulder_ je napisao(la):evo sto ne uradih na jednom rugom forumu da uradim ovde....svidja mi se sajt.Boje lepo ukomponovane,jedino sto mi bode oci malo je ovaj engleski...ne znam zasto ali tekst mi malo rogobatno zvuci.Ali mozda se ja to ipak samo tripujem ,) sve u svemu za pohvalu ! pozdrav cheers
Lucas je napisao(la):...
ma da se promeniti tekst
jeste - zvuci bezveze... osmislicu posle lepo to (pogledacu malo ostale portfolio sajtove, pa cu ukrasti po koju recenicu)
inace, verovatno ste primetili da nema pomaka na sajtu... to je zato sto nisam imao vremena bash uopste...
ali... sredice se to
inace mulder - sta ce biti sa tvojim sajtom?
oces raditi neki review ili ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari