Šta je novo?

my site

svidja mi se izbor boja. povecao bih font u meniju. to je onako na prvi pogled, jer ipak je skoro sve "under construction"

Rage against The mAchine je napisao(la):
svidja mi se izbor boja. povecao bih font u meniju. to je onako na prvi pogled, jer ipak je skoro sve "under construction"

sutra nece biti ;)

smorio sam se danas, i rekoh, daj da stavim makar under construction, pa da okacim...

sutra cu ubaciti sav sadrzaj

Zanimljiv dizajn veoma veoma ali onaj baner gore ga totalno unsitava mislim verovatno je do hosting-a al oept vredi da stoji bez tog banera
pozdrav

stvarno zanimljiv dizajn.. nesvakidashnji, definitivno izdvaja sajt iz gomile..

treba da poradish na pravopisu (engleskom), a i bedak je da nemash nasha slova na sajtu..

Interesantno, nesablonski za promenu...
Ubija ga onaj baner na vrhu :(
Ja bih ili promenio font ili bih povecao slova (narocito ono sitno boldovano posto je ovako sitno i problematicno za citanje - nekako je mutno)...

Super ukombinovane boje, sve OK,
samo malo sitan font bode oci.

Poz.

Cool , samo 2 napomene :
- Ako imas para , uplati hosting
- Mozda bi mogao ceo da uradis u Flash-u ?

Pozdrav , Misa...:boom:

IronSERB je napisao(la):
Zanimljiv dizajn veoma veoma ali onaj baner gore ga totalno unsitava mislim verovatno je do hosting-a al oept vredi da stoji bez tog banera
pozdrav

hosting...
pokusacu da izmuvam nekako co.yu domen, pa cu uzeti hosting na veratu....

stvarno zanimljiv dizajn.. nesvakidashnji, definitivno izdvaja sajt iz gomile..

treba da poradish na pravopisu (engleskom), a i bedak je da nemash nasha slova na sajtu..

popravicu obe stvari

Cool , samo 2 napomene :
- Ako imas para , uplati hosting
- Mozda bi mogao ceo da uradis u Flash-u ?

Pozdrav , Misa...

kao sto sam vec rekao - hosting cu uzeti ako uspem da dobijem domen...
razmisljao sam o flashu, ali cu ipak ostaviti ovako za sad...

font... jel bash smeta sto je mali?
meni je bash cute ovako...

mada verovatno smeta na visim rezolucijama?...

javicu kad uploadujem ostatak (u toku danasnjeg dana...)

za font... ne znam posle odredjenog vremena gledanja mi zasmeta. Mada mislim da je to individualna stvar, a mozda i sa mojim vidom nesto nije u redu, zar ne?

Definitivno, menjaj font!

Ostalo, kada postavis ceo sajt.

PoZ!

mislio sam da cu brze zavrsiti sajt, ali napravio sam gresku u projektovanju istog.... :?

sad imam jedno pitanje - jel ima dreamweaver onaj fazon - include contents > web page, koj moze da se nadje u frontpageu
hocu da meni ostavim kao zasebnu stranu, koja ce biti included na svim stranicama - tako da kad treba nesto da se promeni - promenim jednu stranu, a ne 15....

ja ne koristim FP tako da ne znam na sta kokretno mislis, ali generalno za include imas milion varijanti pa ti nadji sta ti najvise odgovara:

HTML (ako ti server podrzava SSI tj. ako ima mogucnost da parsira *.shtml fajl):
[code:1]<!--#include file="meni.html"--> [/code:1](identican kod se koristi za include u ASP-u)

HTML preko JavaScripta (ovo je *******a varijanta za ispisati je, ali nije da ne radi ako ti browser podrzava JS :d):

[code:1]<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="eksterni_fajl.js"></script>[/code:1]

i eksterni_fajl.js:

[code:1]var str="\<html\>\n\<head\>\n\<title\>Beng-beng!\<\/title\>\n\<\/head\>\n"
document.write(str); [/code:1]
PHP: [code:1]<?php require("meni.html"); ?>[/code:1]tj.[code:1]<?php include "meni.html"; ?>[/code:1]
ColdFusion: [code:1]<cfinclude template="meni.html"> [/code:1]

istini za volju, imas i varijante sa IFRAME-om ili object tagom u HTML-u ali je to bulja zbog nekompatibilnosti browsera i stoga ti ne preporucujem ni jednu od njih, osim ako nisi bas primoran da ih iskoristis. nadam se da imas podrsku za neki server-side jezik jer HTML nije bas "raspolozen" za include, osim ako nemas SSI.

pozdrav! cheers

evo sto ne uradih na jednom rugom forumu da uradim ovde....svidja mi se sajt.Boje lepo ukomponovane,jedino sto mi bode oci malo je ovaj engleski...ne znam zasto ali tekst mi malo rogobatno zvuci.Ali mozda se ja to ipak samo tripujem ,) sve u svemu za pohvalu ! pozdrav cheers

mulder_ je napisao(la):
evo sto ne uradih na jednom rugom forumu da uradim ovde....svidja mi se sajt.Boje lepo ukomponovane,jedino sto mi bode oci malo je ovaj engleski...ne znam zasto ali tekst mi malo rogobatno zvuci.Ali mozda se ja to ipak samo tripujem ,) sve u svemu za pohvalu ! pozdrav cheers

ma da se promeniti tekst ;)

jeste - zvuci bezveze... osmislicu posle lepo to (pogledacu malo ostale portfolio sajtove, pa cu ukrasti po koju recenicu ;))

inace, verovatno ste primetili da nema pomaka na sajtu... to je zato sto nisam imao vremena bash uopste...

ali... sredice se to ;)

inace mulder - sta ce biti sa tvojim sajtom?
oces raditi neki review ili ne?

Lucas je napisao(la):
...

ma da se promeniti tekst ;)

jeste - zvuci bezveze... osmislicu posle lepo to (pogledacu malo ostale portfolio sajtove, pa cu ukrasti po koju recenicu ;))

inace, verovatno ste primetili da nema pomaka na sajtu... to je zato sto nisam imao vremena bash uopste...

ali... sredice se to ;)

inace mulder - sta ce biti sa tvojim sajtom?
oces raditi neki review ili ne?

Naravno...postujem sve ono sto si rekao i veoma cenim. Cim nadjem malo vremena,sad ne znam da li cu prepravljati ovaj ili raditi potpuno novi u html verziji ali nesto sigurno.Najlepse hvala na konstruktivnoj kritici.Pozdrav cheers

Nazad
Vrh Dno