Šta je novo?

My IE2 bug

• Začetnik teme Začetnik teme Stator
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Stator

Čuven
Učlanjen(a)
03.02.2002
Poena
650
dakle juce sam skinuo toliko hvaljeni "My IE2" i mogu reci da sam 99% zadovoljan jos samo kada bi mi neko reko kada da ovo resim:

Problem je sledeci kada selektijem neki tekst sa misem i onda kliknem na taj tekst i pomerim misa malo levo ili desno on mi otvori novu praznu stranu, e sada to se meni desava redovno jer ja kada nesto citam na netu ono ao idem misem podvlacim (selektujem) da znam gde sam stao 🙂

gde to da iskljucim / odstranim???

ZoNi, ZoNi, ZoNiiiiiii !!! 😀 😀 😀

Nema ga vise, bacio se s mosta 🙂

Sacekajte ljudi zvanicno Zonijevo saopstenje po pitanju tog buga pre nego sto brzopleto donosite zakljucke 🙂 Znaci ceka se zvanicno saopstenje naseg kefala 🙂

I bre ala ste ga napali ko da je on pravio... (doduse hvalio ga je ko da ga je sam pravio ali dobro) 🙂

nego me interesuje 'el zna neko sta mi je ciniti...

pa to 'feature' a ne 'bug'
🙂

Tacno, jer u novom tabu otvara search sajt (google) na kome se pretrazuje po kljucnim recima iz selektovanog teksta. Bilo bi dobro da neko prijavi kako se to ponasanje iskljucuje.

Nemoz' se iskljuciti 😱 bruka, ubi me taj 'feature' - uvek citam selektujuci manje celine radi preglednosti - posle 5min chitanja imam 30 novih tabova 🙂

poz

hmmm... bacio se sa mosta?????????????????????????? u, je80te, silvere... bas ga pretera...

DS9 je odgovorio na pitanje... inace, u ovoj beta verziji NIJE moguce iskljucivanje tog feature-a (inace, meni je to super, jer search nikada nije bio laksi!)... sacekaj sledecu verziju kad ce to (skoro sigurno) biti moguce iskljuciti!

dakle, selektovanje je moguce, samo nemojte "drag&drop-ovati" selektovan text!!!

PS. Izvinjavam se sto nisam bio ovde nekoliko dana! (BTW... bio sam sluzbeno u Austriji - Tirol - gde je, verovali ili ne, temperatura sve vreme bila oko 5-10C a sneg je padao SVAKI dan!!!)

Da taj feature je imene svojevremeno izludjivao, zamislite jos nemogucnost selekcije txt-a u kombinaciji sa dva misa prikacena na komp, a jedan njihov drajver je pravio toliku zbrku da nisam mogao najobicniji paragraf da selektujem! U kombinaciji sa MyIE2 i Google auto searchom otvarao sam po 15 prozora... 😛 Za svaku rec po jedan. :mrgreen:

Pa meni je radio samo drag & drop, selektovanje je bilo nemoguce. Dva drajvera za miseve nekombatibilni.... i to se desava. :|

A alt + 0+1+2+8 za evro u MyIe 2 ???

shta sa tim ? pa radi normalno 🙂

Stator je napisao(la):
dakle juce sam skinuo toliko hvaljeni "My IE2" i mogu reci da sam 99% zadovoljan jos samo kada bi mi neko reko kada da ovo resim:

Problem je sledeci kada selektijem neki tekst sa misem i onda kliknem na taj tekst i pomerim misa malo levo ili desno on mi otvori novu praznu stranu, e sada to se meni desava redovno jer ja kada nesto citam na netu ono ao idem misem podvlacim (selektujem) da znam gde sam stao 🙂

gde to da iskljucim / odstranim???
ok - u sledecoj verziji (koja ce se pojaviti uskoro - ne znam tacno kad) bice moguce iskljuciti to ponasanje i prebaciti se na IE-fazon... mada, ja licno mislim da nema potrebe da se to iskljucuje, jer je to super opcija!

evo, sad sam isprobavao tu opciju u novoj alpha verziji i radi super... naravno, odmah sam vratio na defaultno ponasanje za MyIE2 - kod IE je drag&drop, u MyIE2 drag&search 😀 (zvanicno: Super Drag & Drop)

Meni se mnogo sviđa ovaj feature. I još nešto: ako se link na nekoj stranici malo draguje i pusti, otvara se u novom prozoru. Do džastina🙂))

Nazad
Vrh Dno