Ja bih samo dodao da folder My Documents ne ''držiš'' na C particiji, premesti ga na neku drugu. Mnogo je sigurnije i bezbolnije ukoliko ti se nekim slučajem sruši sistem. 😉AstroduLe je napisao(la):Kako da napravim precicu do odredjenih putanja u TC?
Naprimer hteo bih da odem do My Documents foldera a da ne idem peske.
(c:\Documents and Settings\astro\My Documents\)
Bojan Novakovic je napisao(la):A ako zelis da stavis slicicu u toolbar u TC-u i da taslicica vodi kanekom direktorijumu (npr. My Documentsu) onda uradi sledece:
Idesh na Configuration -> Button Bar
Skrolujesh sve slike do kraja i kliknesh na prvo prazno polje posle zadnje slike i u polje Command upishesh cd C:\Documents and Settings\Bojan\My Documents. Zatim za polje "Icon" odaberesh ikonu i onda ce ti medju ikonama stajati taj za My Documents 🙂.
:zgran: Kako?Zasto?To jos nisam vidioVoodoo_NBGD je napisao(la):Slažem se. Oće da se dese misteriozna "pucanja" korisničkih naloga, i onda ode ceo korisnički folder, a sa njim i My Documents...
kUdtiHaEX je napisao(la):Btw, postoji i drugi nacin - CTRL + T,...
vidakm je napisao(la):To nije bas ono sto je decko trazio, jer se u tom slucaju otvara win prozor sa datim folderom dok tc paneli ostaju na istom.
poz.
Bojan Novakovic je napisao(la):Netacno. Otvara unutar Total Commandera.
slicica? ili se to zove ikonica, kad je na nekom toolbaru? 😉Bojan Novakovic je napisao(la):A ako zelis da stavis slicicu u toolbar u TC-u i da taslicica vodi kanekom direktorijumu (npr. My Documentsu) onda uradi sledece:
zendraqla je napisao(la):Meni u verziji 6.52 nece da doda vise od jedne ikonice u njegovom predefinisanom toolbaru. Da li je tako kod svih ili samo se meni nesto tripuje.
vidakm je napisao(la):Onda ti i ja koristimo razlicite programe, jer meni otvara novi prozor ...
vidakm je napisao(la):Nesto ti se tripuje. U pricipu ja sam skinuo sve njegove default ikonice jer mi nisu bile od koristi i stavio 4-5 svojih koje redovno koristim.
poz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari