Šta je novo?

My Computer !?

Desni klik na desktop>Desktop>Customize desktop>stikliraj My Computer

Poslednja izmena:
Može i start pa desno dugme na my computer i show on desktop

A sta ce ti My Comp na desku???

dr.Tiristor je napisao(la):
A sta ce ti My Comp na desku???
Jes vala, ja imam My Computer dugme na tastaturi. :d

Samo zaklanja sliku u pozadini i zauzima mesto. Bolje je da se nalazi samo u start-u (iil da se otvara preko tastature).

Dorry je napisao(la):
Ne razumem, a zasto bi bez My Comp-a na desku???
Pa kalimero je rekao, a ja, recimo, drzim u gornjem delu ekrana my comp toolbar na auto hide. I kada mi treba neka particija ili CP ili nesto od ostalog, samo gurnem misa gore, kliknem, i on se sam skloni.....

Navikao sam tako, i mnogo je bolje, umesto da klikcem na my comp, pa na particiju.... Da se smoris.

Winkey + e lako resava te probleme 🙂

kUdtiHaEX je napisao(la):
Winkey + e lako resava te probleme 🙂
Da, kad sam za tudjim kompom, tako mi je najlakse.

dr.Tiristor je napisao(la):
...I kada mi treba neka particija ili CP ili nesto od ostalog, samo gurnem misa gore, kliknem, i on se sam skloni.....

Navikao sam tako, i mnogo je bolje, umesto da klikcem na my comp, pa na particiju.... Da se smoris.

A sta je sa desnim klikom na ikonicu My Computer i izborom opcija iz tog menija?
Upravo zbog toga ja je drzim na desku.

Da li je do mene, ali mi je lakse da odradim jedan klik na Start, pa onda dobijam My Computer na upotrebu.
Inace, ja negde tezim da na desktopu nemam skoro ni jednu ikonicu (sem kantice i jos koje), valjda mi je to uslo u naviku od silne teznje da se ubrza rad windowsa. Mnogo ikonica ne desktopu=sporije ucitavanje!

Nazad
Vrh Dno