defragmenter
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.02.2006
- Poena
- 320
da li je potrebno drzati ga ukljucenog s obzirom da sakuplja sve i svasta? vasa iskustva.....
Ovo mi je uvek bilo interesantno... Današnji HDovi jesu ogromni... Ali kakve veze to ima sa Srbijom? Iz dana u dan pričam sa ljudima i skoro sam siguran da je prosek 1 HD od 80Gb... A i nebitno koliki je HD, 3 Gb uvek mogu bolje da se iskoriste.Drži ti njega uključenog, današnji hard diskovi su i onako ogromni, neće ti zafaliti mesta.
Par puta me je izvukao iz muka. Veoma je koristan i ostavi ga da radi.
kad se zakukolji neka stetocina onda je sigurno tu u system restore. znao sam za to al kolko ga koristim zato sam i zaboravio da postoji
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=111538
-
Ovo mi je uvek bilo interesantno... Današnji HDovi jesu ogromni... Ali kakve veze to ima sa Srbijom? Iz dana u dan pričam sa ljudima i skoro sam siguran da je prosek 1 HD od 80Gb... A i nebitno koliki je HD, 3 Gb uvek mogu bolje da se iskoriste.![]()
....Kod komšinice sam par puta dolazio i čistio mašinu, ali bi ona svaki put bila opet puna virusa. A onda sam odradio dublji sken sa NOD32 i video da su restore fajlovi inficirani (preko 100 virusa i trojanaca u njima!)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari