Šta je novo?

My Brute, simpa flash igrica :)

mislite na vuka...

naravno...
inace, moze li neko da mi objasni sta se desilo mojim oruzjima ovde???
http://madafankinz.mybrute.com/fight/359432988

znaci, ono... o_O

Tip ima sabotage skill, svakim uspešnim udarcem ti uklanja po jedno oružje iz inventara. To je jedan od najjačih skilova u igri. Odlično se stekuje sa visokim speed-om i 6th sense.

Naravno, nema šanse da ja tako nešto dobro dobijem. Moj glavni slepac će uskoro na 14. nivo, garant opet ima neku glupost da dobije.

da sabotage je bas dobar, ali mene najvise muci thief skill, jer ako ja mlatim protivnika sa extra oruzjem, on mi ga mazne i odalami me mojim, to bas nervira. survival je extra ako ga iskoristi vas lik kad bude odalamljen onim cekicem koji skida 80+, ali posto je random za to je vrlo mala sansa. Ja sam zadovoljan i sa alkoholicarskim sklonostima mog lika(tragic potion) veoma dobro dodje kad naidjete na nekog sebi ravnog :D

ja sam sam svoj gospodar :d
a dobio si me i svaka ti cast na tome, ovaj put si bio bolji. danas je bio tvoj dan, a sutra cemo jos videti.

Naravno, naravno, bice mi cast da te i sutra naucim kako se bije :p

da sabotage je bas dobar, ali mene najvise muci thief skill, jer ako ja mlatim protivnika sa extra oruzjem, on mi ga mazne i odalami me mojim, to bas nervira. survival je extra ako ga iskoristi vas lik kad bude odalamljen onim cekicem koji skida 80+, ali posto je random za to je vrlo mala sansa. Ja sam zadovoljan i sa alkoholicarskim sklonostima mog lika(tragic potion) veoma dobro dodje kad naidjete na nekog sebi ravnog :D

Da, kod thief-a nervira što se može upotrebiti neograničen broj puta u partiji, neizbalansirano totalno. A mene su uz fierce brute skill par puta odalamili tim čekićem za 150+ dmg, borba gotova prvim udarcem.

Ima li da je iko dobio vuka ili medveda klasicnim pravljenjem lika ... ili je to zadovoljstvo samo za kreatora igre i njegove prijatelje :smoke:

Ima li da je iko dobio vuka ili medveda klasicnim pravljenjem lika ... ili je to zadovoljstvo samo za kreatora igre i njegove prijatelje :smoke:

Naravno da možeš. Veće su šanse da dobiješ vuka ili medveda ako si učenik nekog ko ih ima, ako baš hoćeš možeš da naspamuješ par likova kod nekog ko ima živuljku, jedan od njih će je dobiti do trećeg nivoa. Ali kažem ti, na višim nivoima živuljke nisu toliko bitne, danas sam na 14. nivou izmlatio dvojicu koji su imali vukove. Ako ako imaš net ili hypnosis treba da juriš da biješ upravo ljude sa živuljkama.

Majlo imao si srece :)

Eh imao srece, batali kuknjavu kad izgubis.
Skill covece, skill... :d :p.

Vidi mene isprebija za 5 sekundi, al ima srece... :D.

Poslednja izmena:
Cista sreca :D

Samnom se kacio par puta, ali je stalno izvlacio deblji kraj (buzdovana onog drvenog) :d

Ne znam, sta da vam kazem, vezbajte, deco, vezbajte :p

Samnom se kacio par puta, ali je stalno izvlacio deblji kraj (buzdovana onog drvenog) :d

Ne znam, sta da vam kazem, vezbajte, deco, vezbajte :p

Sto lazes ljude da sam stalno izvlacio deblji kraj, kad sam te peglao kad sam bio 10lvl(a razlika bila 2 lvl-a, tj. ti 12lvl), istina je da sam sad izgubio poslednja 2 puta od tebe, ali moram i ja od nekog da izgubim, ne mogu sve da pobedim, eto imam samo 105 pobeda :D

dobio si me prvu, i sve naredne sam ja tebe, ne siri dezinformacije :p

vidim da ću ja morati da renejmujem moga u LudiBrutkovich :D

Ne znam stvarno što se toliko ložite kad ja još uvek mogu sve da vas nalupam. :D

Ma, verovatno popravljaju ovaj bug sa thief skill-om :D

*ebeni thief skill je bagovan. Kao super ability trebao bi da može da se koristi samo jednom u meču, ali to je jedini super koji može da se koristi više puta. Nervira kad te biju sopstvenim oružjem.

meni se to desavalo skoro svako jutro :p
valjda nece potraje dugo :D

Vrh Dno