Šta je novo?

mx518

pailhead

Slavan
Učlanjen(a)
12.08.2004
Poena
319
Da li ovaj mis ima sidescroll, odnosno da li tockic moze da se pomera levo desno? Hteo bih da zamenim svoj dotrajali mx500, a posto bih ga koristio uglavnom uz laptop logicno mi je da uzmem nesto sa kablom. Imam mx1000 na desktopu, i pored tezine uzasno mi smeta srednje dugme koje je skoro nemoguce pritisnuti, odnosno kad se pritisne nemoguce je pomerati mis sto mi je uzasno potrebno zbog pan-a u programima u kojima radim.

Da li ovaj mis ima sidescroll, odnosno da li tockic moze da se pomera levo desno? Hteo bih da zamenim svoj dotrajali mx500, a posto bih ga koristio uglavnom uz laptop logicno mi je da uzmem nesto sa kablom. Imam mx1000 na desktopu, i pored tezine uzasno mi smeta srednje dugme koje je skoro nemoguce pritisnuti, odnosno kad se pritisne nemoguce je pomerati mis sto mi je uzasno potrebno zbog pan-a u programima u kojima radim.

Logitech VX Revolution - Laptop,Logitech MX Revolution - Desktop.To je tvoje resenje.MX518 nema sidescroll!

Poslednja izmena:
ja imam MX518 😀 vec ihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 nema side scroll 😀 Mada iskreno ako neces MX518 koristiti za igranje mislim da ti je bacena para kupovati takav mish, kada mozes za upola manje para uzeti neki Microsoft Optical npr Comfort 3000 koji ima i side scroll i 1000dpi 😀

Side scroll mi smeta, trazim misa bez te glupe funkcije, kao sto rekoh, 500 mi je do sada bio najudobniji mis, narocito kad sam izvadio tegice iz njega. Dotrajao je doduse, izlizan je, izgubio sam jastucice, i sl. iako doduse radi ok, voleo bih da uzmem nov.

Ne znam da li bih ponovo dao iznad 50 dolara za mis, zeznuo sam se jednom sa mx1000...

Dakle, 518 nema side sroll, i to mi odgovara. Jeftin je, strava je, uzimam ga.

Nazad
Vrh Dno