Šta je novo?

MX460 ili ??

nickname

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
21.02.2002
Poena
705
gledam da pazarim novu grafichku i zasad mi je zapala za oko Gainward MX460 w/TVout u PC Centru za 6,339.00. Koje bi josh mogle doci u obzir u tom cenovnom rangu?
Par napomena: nisam ni ATI ni nVidia orjentisan, zanima me samo cost/performance, a i pre nedelju dana sam izashao iz VJ pa nisam bash u toku...
pozdrav!

evo sad sam iskopao i Gigabyte R9000 pro u EU pro softu, za 102e...
dajte neke sugestije....??

Ako ti nije hitno ,moj savet ti je da sacekas malo dok na trziste ne izadju gffx5200... serije koje ce po Nvidii biti dva + puta brze od te sadasnje mx440 serije.. sa cenom oko 100$ sto je jako povoljno za dx9... kartu.

Ako nista drugo sadasnje cene bi trebalo uskoro "drasticnije" da padnu zbog izlaska nove generacije...

nickname je napisao(la):
evo sad sam iskopao i Gigabyte R9000 pro u EU pro softu, za 102e...
dajte neke sugestije....??

Kupi tog Gigabyte Radeta i uzivaj....

Santa je napisao(la):
Kupi tog Gigabyte Radeta i uzivaj....

sve mi se chini da ce tako i da bude, po svim ostalim informacijama na koje sam naishao, R9000pro je bolje reshenje od MX460...

nickname je napisao(la):
sve mi se chini da ce tako i da bude, po svim ostalim informacijama na koje sam naishao, R9000pro je bolje reshenje od MX460...

Pa bar 2x (dobro, malo preterujem), vidi ako mozes negde za te pare pazari 9100 ali pazi da bude full verzija. NIKAKO low ( izgleda kao pola kartice i jako je spor )

Z L I je napisao(la):
Ako ti nije hitno ,moj savet ti je da sacekas malo dok na trziste ne izadju gffx5200... serije koje ce po Nvidii biti dva + puta brze od te sadasnje mx440 serije.. sa cenom oko 100$ sto je jako povoljno za dx9... kartu.

Ako nista drugo sadasnje cene bi trebalo uskoro "drasticnije" da padnu zbog izlaska nove generacije...

Dok to izadje i R9500 ce pasti na tu cenu....

Santa je napisao(la):
Pa bar 2x (dobro, malo preterujem), vidi ako mozes negde za te pare pazari 9100 ali pazi da bude full verzija. NIKAKO low ( izgleda kao pola kartice i jako je spor )

pogledatju, hvala na odgovoru

Nazad
Vrh Dno