Šta je novo?

MX440 SE Eagle - BestBuy?!

• Začetnik teme Začetnik teme dj13
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dj13

Čuven
Učlanjen(a)
30.01.2002
Poena
715
I ja nisam verovao. Uporedio sam je sa MSI MX440.
-Clock karte je chip 250 mem 333 na sebi ima WINBOND DDR 200MHZ
-Kvalitet slike najbolji od Eagla do sada - skoro isti ko MSI
-Clockuje se do 400 bez problema
-TV out nisam probao
-Ut2003 bench (800x600 i 1024x768) pokazuje iste rezultate na istom clocku mem (400) za Eagla i MSI. Napominjem da MSI nije SE verzija!
-Koliki je neopevani krs Eagle MX400 serijal toliko je gore pomenuti dobar
Eagle je pravo cudo trenutno na nasem trzistu ima najgoru i bestbuy kartu😀 😀

heh jel to SE znaci Special Edition????
i tru mi nesto smrdi........zasto su te karte sa SE oznakom (ima i Inno3D) jeftinije od istih tih karata bez SE oznake a kao sto si ti neveo odlicne su!!!!
P.S.
koja je cena te karte???

Jeste Special, specijalno smanjen klok samo za tu priliku 😀
MX440 je 270/400

A taj or'o ne može nikako da bude BestBuy, pogledaj koliko problema sa njim.

ToxiC je napisao(la):
heh jel to SE znaci Special Edition????
i tru mi nesto smrdi........zasto su te karte sa SE oznakom (ima i Inno3D) jeftinije od istih tih karata bez SE oznake a kao sto si ti neveo odlicne su!!!!
P.S.
koja je cena te karte???
Ono sto je vidljivo zbog cega su SE je clock. U ostalom nema razlike, barem u realnim uslovima (FPS)
cena mp je oko nekih 58+

WoyKhan je napisao(la):
Jeste Special, specijalno smanjen klok samo za tu priliku 😀
MX440 je 270/400

A taj or'o ne može nikako da bude BestBuy, pogledaj koliko problema sa njim.
Ne znam o kakvim problemima pricas?
4 masine sa doticnim kartama za igraonicu i sve sljaka iz prve. A ako igre rade onda sve radi!

Probao sam tu karticu (plavi PCB) i nisam se bas odusevio. Slika je slabija nego na Gainward MX440 modelu, a takt je nizi (doduse takt i treba da bude 333 za meoriju kod SE modela...)

Ako je cena 58€, pre bih dodao jos deset € i uzeo Gainward.

delimir je napisao(la):
Probao sam tu karticu (plavi PCB) i nisam se bas odusevio. Slika je slabija nego na Gainward MX440 modelu, a takt je nizi (doduse takt i treba da bude 333 za meoriju kod SE modela...)

Ako je cena 58€, pre bih dodao jos deset € i uzeo Gainward.
Da znam za te plave (krs), ali ovaj je PCB je tamno braon-crn. Na ovom Eagle su kvalitetni elektroliti. Ne znam da li Gainward moze da se uzme u mp za 68e? A Eagle moze da se nadj i za manje od 58.

dj13 je napisao(la):
Ne znam o kakvim problemima pricas?
4 masine sa doticnim kartama za igraonicu i sve sljaka iz prve. A ako igre rade onda sve radi!
Pa samo ovde je bilo slučajeva da neće da radi na KT7A (više od jednog), pa onaj kad mu se spontano smanjivao klok...
Bolje dodati 10€ i uzeti prolink/gainward koji su ispod 70€

WoyKhan je napisao(la):
Pa samo ovde je bilo slučajeva da neće da radi na KT7A (više od jednog), pa onaj kad mu se spontano smanjivao klok...
Bolje dodati 10€ i uzeti prolink/gainward koji su ispod 70€
ja sam nekad imao kt7a i gainward 440 mx i sve je radilo izvesno vreme ok, a onda odjednom je, jednog dana, ploča počela da pišti kao da je crkla grafička. Probam je kod Delimira (grafičku kartu), radi bez problema, probam dve druge grafičke kod mene i obe rade odlično, a gainward više nikad nije proradio u toj ploči. Onda sam lepo kupio kx7 i sve je opet proradilo kako treba (gainward i kx7)...zar to nije bilo zanimljivo? 🙂

BeastMaster je napisao(la):
ja sam nekad imao kt7a i gainward 440 mx i sve je radilo izvesno vreme ok, a onda odjednom je, jednog dana, ploča počela da pišti kao da je crkla grafička. Probam je kod Delimira (grafičku kartu), radi bez problema, probam dve druge grafičke kod mene i obe rade odlično, a gainward više nikad nije proradio u toj ploči. Onda sam lepo kupio kx7 i sve je opet proradilo kako treba (gainward i kx7)...zar to nije bilo zanimljivo? 🙂
Čini mi se da je tebi posebno bilo 🙂
Ovo što sam ovde video je da eagle mx440 žestoko brljavi na kt7a

Ovaj spontani pad kloka je najverovatnije na racun mog bivseg orla....hvala lepo, opekao sam se jednom i nikad vise....

Yup, biće da sam od tebe to pročitao...
Rešio si ga se? Što? 🙂

Nazad
Vrh Dno