Šta je novo?

MX1000 Cordless Laser Mouse

Pretender

Čuven
Učlanjen(a)
16.02.2002
Poena
620
Dakle, da li ste culi i videli ista oko ovog misa van ovog sajta i kakva su vasa misljenja ? Da li je to buducnost ? Vredi li ?

:wave:

Po slikam meni lici na M$ miseve, a ima i tilt wheel ;) Mada, laser je laser - nema zezanja :)

welcome to the future :)
sachekacu da se pojavi neki ne-cordless mish, pa u kupovinu :D

M$ vs Logitech !

Wow, evo ga i M$ daje svoj odgovor !
Nova era krece...

Zna li neko gde ima doticni mis da se kupi kod nas (ako ima) ?!
Ustedeo bi mi dosta truda...

:wave:

Laser... A sta je ovo do sada bilo? CMOS kamerica sa mono osvetljenjem... :D

eee :D
mx nije laser - to je sigurno - napravili su ga tako da lici na laser ;)

byMaX je napisao(la):
Laser... A sta je ovo do sada bilo? CMOS kamerica sa mono osvetljenjem... :D
Običan LED, a sada je laser. Valjda se dobija na preciznosti a kažu i da manje troši struju. Eto multimilionskog biznisa da svi predju na laserske miševe ;)

Znachi da sachekam da ovo izadje pa da kupim MX510 po normalnoj ceni...

Microsoft ce odmah imati normalnu cenu - bice jako brzo 30-ak evra...

Koliko sam video, prezentacija MX1000 ce biti sutra na WCG-u, pa koga zanima moze da navrati...

kada je sutra wcg u sava centru?

ZorMi je napisao(la):
Običan LED, a sada je laser. Valjda se dobija na preciznosti a kažu i da manje troši struju. Eto multimilionskog biznisa da svi predju na laserske miševe ;)

A tek kad mousepadovi počnu da progorevaju... :d

Mis je zaista ekstra, ali ja (osim tone novih dugmica), ne vidim neko poboljsanje. Valjda je i MX700/900 bio vise nego dobar :)

Koja je cena tog misonje, posto u testu samo pise da je velika.... :trust:

Pa morali su nesto da izmisle, posto gledam da neki mishevi u dilerskim cenovnicima nashih firmi kostaju citavih (ali citavih), 1.2 evra...

Btw, kako im se bre isplati? :d

Neo znaci kvalitet :)

mojih pet para..

lično, ne vidim nikakvu razliku između mx1000, mx900, mog omiljenog mx300 i bj69 kojeg imam na gajbi.. džaba silni dpi-jevi i fps-evi kad je ograničavajući faktor moja koordinacija..

a tek priča o savršenom radu na svakoj podlozi nema smisla.. prvo, zašto bih želeo da miš može da radi na papiru od bureka, pa ne živim u kartonskoj kutiji nego u stanu.. drugo, mx1000 nije lepo radio kada sam mu podmetnuo časopis.. do duše, istovremeno sam isprobavao koliki mu je domet, pa je možda i do toga..

mx1000 lepo leži u ruci, težak je i prijatno ga je držati.. ali to je slučaj sa svakim logitech-ovim mišem (osim onih najjeftinijih), tako da je po meni izbacivanje nove tehnologije čista fora da se uzme još para..

di novo je, s druge strane, mnooogo lepa igračka, i odmah bih ga uzeo da imam para..

nesharm je napisao(la):
Pa morali su nesto da izmisle, posto gledam da neki mishevi u dilerskim cenovnicima nashih firmi kostaju citavih (ali citavih), 1.2 evra...

Btw, kako im se bre isplati? :d

Hm, ovaj, ima ih i za 1.1 (VP, dileri mogu da uzimaju i po jedan), a pre nekoliko meseci su mi nudjeni po 0.75 na 100 komada. Na njima nista ne pise (bela-siva-ivory boja), pa mozes da nastampas logo svoe firme....a jos bolje je sto svi misevi rade :D sto ja nikako nisam ocekivao...."malo" im je kratak i tanak kabal, ali sljakaju....

Probao sam ga na WCG-u, i ... :trust: . Super lezi u ruci zbog kopije MS-a. Prelagan je za moj ukus (opet je MS malo tezi). Izgleda bas syber - extra za lozane. Preciznost? ... pa recimo da mi je toliko bezao da sam se smorio posle 5min igranja doom-a, ali verujem da to nije slucaj sa svima vec da je do primerka/mozda baterija/podloge (koja je bila bela ...).

Uglavnom nista spec. Vec vidjeno.

MAD_MUzzY je napisao(la):
Probao sam ga na WCG-u, i ... :trust: . Super lezi u ruci zbog kopije MS-a. Prelagan je za moj ukus (opet je MS malo tezi). Izgleda bas syber - extra za lozane. Preciznost? ... pa recimo da mi je toliko bezao da sam se smorio posle 5min igranja doom-a, ali verujem da to nije slucaj sa svima vec da je do primerka/mozda baterija/podloge (koja je bila bela ...).

Uglavnom nista spec. Vec vidjeno.

Zar ne bi trebalo da ima integrisanu bateriju - kao MX700/900...

mish je odlican...i jedan nas drugar sa foruma je prozvan ali nije stigao da ga pokupi na nagradnoj igi na WCG-u...:)))

Ne mogu da vjerujem da je svima koji ste probali doticnog glodara on dosta bijezao i da nije lijepo radio!!!
Kakve li to miseve donose u SCG?

Mene samo zanima kada izadje verzija koja nije bezicna, jer sa bezicnim misem ne mogu da igram CS, kakva ce razlika biti u odnosu na mx 510 recimo... A da je laser kul, kul je. Zamisli malo ga overklokujes, pa kad te neko u igraonici za***ava, dignes misha i cijuuu izbijes mu oko :D Uf...ooookeej idem malo da odmorim sad :bottle:

J Lo je napisao(la):
A da je laser kul, kul je. Zamisli malo ga overklokujes, pa kad te neko u igraonici za***ava, dignes misha i cijuuu izbijes mu oko :D Uf...ooookeej idem malo da odmorim sad :bottle:

BWAHAHAHAHAHA :D

Koliko znam, chak i ovi bezicni ce da budu dobri, jedini problem je to shto su teshki i shto ce da koshtaju 120 e...

ma bre odlican je mis...bar se meni tako chini...a i pakovanje je mnogo dobro...jeste malo poveci ali mi se vise svidja od mx 500 i 510 serije...

Vrh Dno