delimir je napisao(la):Po slikam meni lici na M$ miseve, a ima i tilt wheel![]()
Običan LED, a sada je laser. Valjda se dobija na preciznosti a kažu i da manje troši struju. Eto multimilionskog biznisa da svi predju na laserske miševebyMaX je napisao(la):Laser... A sta je ovo do sada bilo? CMOS kamerica sa mono osvetljenjem...![]()
ZorMi je napisao(la):Običan LED, a sada je laser. Valjda se dobija na preciznosti a kažu i da manje troši struju. Eto multimilionskog biznisa da svi predju na laserske miševe![]()
nesharm je napisao(la):Pa morali su nesto da izmisle, posto gledam da neki mishevi u dilerskim cenovnicima nashih firmi kostaju citavih (ali citavih), 1.2 evra...
Btw, kako im se bre isplati? :d
MAD_MUzzY je napisao(la):Probao sam ga na WCG-u, i ... :trust: . Super lezi u ruci zbog kopije MS-a. Prelagan je za moj ukus (opet je MS malo tezi). Izgleda bas syber - extra za lozane. Preciznost? ... pa recimo da mi je toliko bezao da sam se smorio posle 5min igranja doom-a, ali verujem da to nije slucaj sa svima vec da je do primerka/mozda baterija/podloge (koja je bila bela ...).
Uglavnom nista spec. Vec vidjeno.
delimir je napisao(la):Zar ne bi trebalo da ima integrisanu bateriju - kao MX700/900...
J Lo je napisao(la):A da je laser kul, kul je. Zamisli malo ga overklokujes, pa kad te neko u igraonici za***ava, dignes misha i cijuuu izbijes mu okoUf...ooookeej idem malo da odmorim sad :bottle:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari