Harry je napisao(la):Pitanje glasi u cemu je razlika izmedju doticnih Ge force2 kartica i dali je na primer eagle Ge force2 mx400 bolji od Asusa 7100MX.
Hvala
Monster je napisao(la):Razlika izmedju ovih kartica je u propusnom opsegu memorije, kao i kloku procesora i memorije.
Po meni bolji izbor je eagle od asusa, jer ipak je to mx400 a asus je obican mx.Ali ipak nema bas neke velike razlike izmedju mx i mx400.
Auu ovde moram da se umesam i da konstatujem da je ovo velika greska ( da ne kazem nesto drugo), prvo ove dve recenice su prilicno kontradiktorne jer u prvom slucaju kazes za eagle karticu da je bolja od asus-a jer je mx400 u pitanju, a u drugoj da je to u stvari isto, ni blizu nije isto. Naravno tu se postavlja pitanje i mogucnosti uocavanja razlike. E taj eagle mx400 je jedna od najgorih kartica koje sam mogao da vidim, 2d je blago receno ocajan, asus je po svim pitanjima bolja karta od eagle-a. I molim vas nemojte vise uporedjivati proverene brend kartice sa blago receno smecem koje je uglavnom zastupljeno kod nas, na istom monitoru i konfiguraciji raditi sat vremena pod eagle-om pa asus-om dokazuje stvari jer je slika potpuno drugacija !Monster je napisao(la):Po meni bolji izbor je eagle od asusa, jer ipak je to mx400 a asus je obican mx.Ali ipak nema bas neke velike razlike izmedju mx i mx400.
Monster je napisao(la):Ma znam lupio sam bez veze, mada ja nikada ne bih platio 50-ak DM vise zbog imena firme.Tacno je to sve da je 2D mnooogo bolji kod asusa, bolje se overklokuje i bla bla bla bla, ali da budemo realni sta fali eagle karticama.
Aj' vidimo se.
Monster je napisao(la):Ma znam lupio sam bez veze, mada ja nikada ne bih platio 50-ak DM vise zbog imena firme.Tacno je to sve da je 2D mnooogo bolji kod asusa, bolje se overklokuje i bla bla bla bla, ali da budemo realni sta fali eagle karticama.
Aj' vidimo se.
Harry je napisao(la):Hvala vam na komentarima,pitao sam za poredjenje zato sto mi je ponudjen polovan Asus cija se cena krece kao nova Eagle mx400 kartica.
Harry je napisao(la):Hvala vam na komentarima,pitao sam za poredjenje zato sto mi je ponudjen polovan Asus cija se cena krece kao nova Eagle mx400 kartica.
TazDeVil je napisao(la):Ma uzmi ASUS, viđao sam eagle mx400 koje ne mogu da "nose" igru pod win xp, dok kod mene na ASUS V7100 pro SE (mx 400 pure) sve radi i daje bolje rezultate, a to pure znači da radi kao običan MX, memorija na 166 Mhz a proc na 200 Mhz, naravno sa ASUS karticom dobiješ i softrver za overklok VGA...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari