stefan2 je napisao(la):Momci kupio sam HIS ATI Radeon 9200 Excalibur Vivo 128 Mb/128 bita,
vredi li ta kartica uopste jer sa ovim komentarima svakojakakvih strucnjaka za hardver totalno sam zbunjen.Ranije sam imao GF2 MX 400
sa 64MB/128 bita.Moze li komentar,ali samo onih koji su je stvarno probali i bez onih strucnjaka sto nisi kupio ....(koliko para toliko muzike)
xvoodoo je napisao(la):...
Ajde ako si drug objasni malo oko TV izlaza posto nikad nisam koristio karticu sa TV izlazom.Povezem ja kablom preko AV izlaza ali mi je slika nekako mutna na TV (star oko 10 godina),a na racunaru mi se slika nekako suzi po visini.Inace koristim mv2 player za gledanje filmova.Nesmem puno eksperimentisati sa karticom i TV pa ako znas pomozi oko opcija podesavanja.Mozes i na e-mail [email protected]
HVALA TI UNAPRED
stefan2 je napisao(la):Sto ne smes, ako je samo zbog toga sto ti je nepoznato, onda slobodno ekperimentisi, nist nece biti TV-u a jos manje grafickoj. Bacis film na theatre i valjda neces imati problema.xvoodoo je napisao(la):...
Nesmem puno eksperimentisati sa karticom i TV pa ako znas pomozi oko opcija podesavanja.
stefan2 je napisao(la):Nazalost uobicajena "pojava", nezavisna od starosti tv-a.xvoodoo je napisao(la):...
Povezem ja kablom preko AV izlaza ali mi je slika nekako mutna na TV (star oko 10 godina)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari