Šta je novo?

MX-310 vs. G1

• Začetnik teme Začetnik teme perce
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

perce

Čuven
Učlanjen(a)
18.08.2002
Poena
649
Ako neko ima iskustva, ili zna neshto u vezi ova dva misha, shto ja ne znam 😀, neka da konstruktivni predlog, koji uzeti od ova dva.
Tnx in advance 🙂

Poslednja izmena:
G1, koristio sam oba, MX310 mi je nekako isuvishe odvratan u ruci.

G1, koristio sam oba, MX310 mi je nekako isuvishe odvratan u ruci.

Vidis bas sam i ja to hteo da kazem ali za G1. 🙂
Meni sa onim udubljenjima sa strane MX310 savrseno lezi u ruci, mozda i zato sto je malo manji i odgovara mojoj ruci. O dizajnu da i ne pricamo.
Sa tehnicke strane mislim da su dosta slicni (mozda je malo bolji G1 za igrace) ali to mi ni nije toliko vazno jer nisam neki hardcore gamer.
Inace stvarno ne bi bilo lose naci negde neki mega test sto se tice karakterisitke nekih miseva (znam da je tu vec bio neki slican link al' ne mogu ga naci).

Razlika? Nebo i zemlja. G1 je mish, a MX310 bih vredi koliko i B58, znaci kevi za Solitare 🙂 MX310 je poslednji mis koji bih uzeo. B58, pa G1, pa G3. Tako sam ih ja vozao, a kad odem u igraonicu i vidim 310 ja se smorim. Sto opet ne znaci da nema ljudi koji ga bash vole 🙂

p.s. B58 je dobar mis ipak za te pare i ja mu se izvinjavam "ovim" prilikom

G3 se uklapa u pricu mnogo dobrog misa, ali ne znam da li ti se uklapa u budzet. G3 kosta koliko i G5 oko 4600din, ja ga koristim jer mi je saka mala za G5. Neko jednostavno ne zeli da da toliki novac za misa, i ne treba mu.

Nazad
Vrh Dno