Šta je novo?

MVP Baseball v1.1 patch

max9998

Čuven
Učlanjen(a)
26.12.2002
Poena
620
Izasao je patch za MVP 2004 (3,5 MB) koji ispravlja bugove u online igranju.
Zainteresovani za neki online match neka se jave na MSN messenger ([email protected]).

Misho, Goxy, rad bi bio da opicimo neku 🙂

Jesu, kazu da su sredili kradju baza i wild pitch. Jos da omogucim povecavanje lead-a na tastaturi...
Koristim i Serial Mike's Tune Pack sa http://www.allsportgamer.com/Downloads/MVP04/SMTunePackHD.rar

Primetno poboljsava igru: CPU baca vise ball-ova, pitch speed je zestoko smanjen (i treba se navici)... Igra je mnogo dinamicnija i "realnija" sa ovim tune patch-om. Sa njim vec igram na All-star nivou i drzim se koliko-toliko 🙂

I jos nesto Misho, kada smo igrali primetio sam da uvek zamahujes palicom po sredini; treba koristiti i pravce (up - udri u vis, down - po zemlji... I Taj pravac koji pritisnes ne odredjuje gde ces zamahnuti, vec gde ces poslati loptu.). Na tastaturi su dugmici za ciljanje po default-u mislim 2,4,6,8 na numpad-u.

aha, nisam znao 🙂
nisi trebao to da mi kazesh, sad me nikad necesh pobediti 🙂
aj vidimo se na msn-u ...

eheh...

planiram da install mvp u jednoj igraonici pa da napravim mini turnir.. bice nas 6-10 bejzbolasa pa ako ste radi doci i vi sa "strane" 🙂 bilo bi lepo

Au bre maxe, kako ja da igram protiv tebe kad se kako kazes drzis na all-staru. Ja sam nesto batalio u poslednje vreme nemam nestp ni vremena ali najbili rezultat koji sam postigao je 2-1 izgubio od filadelfije na pro niovou. Najvise sto sam dao kompjutetu na pro nivou je 3 poena, mada sam i tu izgubio posto su se guzili celu tekmu da bi mi dali 7 komada u 9 inningu-bruka.naravno uvek sam za. Ako ste ootkljucali stare igrace i stare timove, probajte protiv njih, jer mnogo su jaki.

e vidis nemam pojma sta treba da se uradi da otkljucam stare igrace? ...

I potrebno je igrati sa assisted fielding-om, jer preko tastature nije moguce skociti pri hvatanju lopte a i fielder-i su sporiji nego kada komp upravlja njima - potvrdjeno na drugim forumima.
Nekako uspevam da se odrzim na all-star, ali me najvise muci udaranje - masem ko lud na sve sto leti 🙂 Mada ovaj tune patch pomaze, samo je potrebno navici se na drugu brzinu lopte.

AZDO da bi otkljucao sve postoje stari dobri cheatovi. Pocni sezonu na MVP nivou, iskljuci tradeove, injuries da te ne smara i simuliraj sve utakmice do predzadnje. Ynaci treba da ti ostane 1 tekma pre play offa. Uzmi NYY da nebi slucajno ispao. Kad dodjes do te predzadnje utakmice snimi Dinastiju i onda odigraj nju. Recice ti da si se plasirao u playoff i dace ti neke MVP poene. Izadji onda bez snimanja. kada si izasao opet izaberi da igras Dinasty ali loadiraj snimljenu poziciju. Tako uradi 5 puta(znaci loadiras odigras zadnju tekmu plasiras se u playoff. ne igras play off, cim ti javi da si dobio pare izadjes bez snimanja) da bi dobio ok 50000 pena jer vise ne moze da se dobije cak i da igras 100 puta. Otidji u MVP rewards potrosi parice, snimi profile i opet idi na load dinasty 5 puta za novih 50.000 i tako sve redom. Da bi sve otkljucao treba ti izmedu 250 i 300.000 poena.

max9998 je napisao(la):
I potrebno je igrati sa assisted fielding-om, jer preko tastature nije moguce skociti pri hvatanju lopte a i fielder-i su sporiji nego kada komp upravlja njima - potvrdjeno na drugim forumima.
Nekako uspevam da se odrzim na all-star, ali me najvise muci udaranje - masem ko lud na sve sto leti 🙂 Mada ovaj tune patch pomaze, samo je potrebno navici se na drugu brzinu lopte.

Maxe kupi gamepad sa dva analoga i ima da letis kao ptica koriscenjem desnog analoga. Ja se uvek bacam kad idem u osvajanje 1 baze i kad mogu i kad nemogu da me stignu.A sto se tice bacanja fieldera za loptom da sada mi je prosek 90% promasaja.

Goxy je napisao(la):
Ja se uvek bacam kad idem u osvajanje 1 baze i kad mogu i kad nemogu da me stignu.
Bash se pitam da li bi to radio i ovako uzivo 😛 😉

Nego, ajde ako Azda instalira MVP u igraonici da se nadjemo pa da igramo...

Kao sto rekoh ja sam uvek za, samo je pitanje gde ce da mu bude ta igraonica-lokacija.
A ne bih se bacao uzivo, ali kad je igrica u pitanju, atrakcije nikad dosta.

Pa verovatno ce biti u Deusu, u starom Merkatoru, ako nadjemo zajednichki jezik sa gazdom igraonice 😉

za ovo bacanje uzivo, bacao bi se ako ti trener kaze, veruj mi :d

Goxy je napisao(la):
Maxe kupi gamepad sa dva analoga i ima da letis kao ptica koriscenjem desnog analoga. Ja se uvek bacam kad idem u osvajanje 1 baze i kad mogu i kad nemogu da me stignu.A sto se tice bacanja fieldera za loptom da sada mi je prosek 90% promasaja.

E vala necu 😛

Imam sasvim dobar gamepad, Saitek P150, koji i koristim za MVP (preko JoytoKey emulatora) i nemam nameru da bacam pare na novi samo zato sto je EA Sports napravio dil sa Logitech-om i onemogucio potpunu kontrolu preko tastature/gamepada bez analognih joystick-a.

Maxe nisam mislio na Logitech iako ga nazalost ja koristim cisto radi PES3 pa me mrzi da vracam Thrustmaster. Ali thrustmaster je pravi izbor samo neznam da li ga i kako MVP podrzava a trebalo bi da ga podrzava. Ja imam 2 LOgitiecha i kad stavim thrustmaster oni vidi 3 gamepada s tim sto ne vidi thrustmaster, vidi sam gamepad 1 i 3 a kad iskljucim thrustmaster onda vidi gamepad 1 i 2, mozda bi reinstalacija resila problem, mada me mrzi da reinstaliram.

maxe svaka ti se dala... znaci koliko sam isfrustriran bio nemogucnoscu da odvojim kradem kako treba, pa cak i da uklizem... uffff

probacu sa tim... znao sam da je desni shift ta stvar koja je bitna ali da ima toliki uticaj blah...

nema sanse ipak da se igra bez logija koji poseduju goksi i misha 🙂 i cenim da olaksava OGROMNO igru.

ja na pro izuvam... i ima tako jos da igram jer sam stekao komplekse prvih 10 partija kada su me satirali 😀DDD

sve na manual iako je hard hard hard 😀

Nikako ne mogu da se naviknem na spori pitch speed kod onog tune packa koji sam spomenuo... Ipak sam speed vratio na 0 ali sam zadrzao ostala podesavanja, igra je dosta realnija kada kompjuter baca mnogo ball-ova. Na all-star nivou sve ispadne realno: 5-10 hitova i nekoliko run-ova, kao i nekoliko walk-ova po utakmici...

Nazad
Vrh Dno