Šta je novo?

MV2 plejer problem...

• Začetnik teme Začetnik teme Mares
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Mares

Čuven
Učlanjen(a)
02.02.2003
Poena
620
imam jedan problem a to je kada pustim preko ovog plejera film (i u opcijama za subtitle prebacim na "draw in video (only vmr9), kako bi mi prevod ishao i na tv-u ) tada mi iskache bezbroj prozora na svaki sekund na kojima pishe pixel format is invalid...tako da ne mogu da gledam film kad mi iskachu ti prozori....a kad vratim u subtitle opcijama na use GDI tada radi ok ali onda mi prevod ide samo na monitoru a na tvu ne....preostala u nizu od tih opcija je draw with fdd show ali mi ni onda ne ide uopshte prevod ni na monitoru ni na tvu...od kodeka imam samo instaliran fdd show....btw, mv2 koristim samo da filmove kod kojih je tajming sa prevodom ****** pa preko njega mogu da ga ubrzavam ili usporavam, inache koristim media player classic koji nazalost nema tu opciju....

jel zna neko u chemu je problem?zashto mi izbacuje ono pixel format is invalid (pre mi je radio ok, ovo se chini mi se deshava od kada sam izbrisao codec pack i instalirao samo fdd show)
ili ako neko zna josh neki plejer kod koga je moguca promena tajminga sa prevodom?(znam da bs plejer to moze ali koliko se secam njega kad sam instalirao spybot je pronashao neki kao spyware sa njim instaliran tako da sam ga obrisao)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno