Šta je novo?

MV2 Player problem!

• Začetnik teme Začetnik teme rosta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

rosta

Čuven
Učlanjen(a)
02.02.2004
Poena
620
Problem je u tome, sto ka hocu da pustim film, on mi prijavljuje neki " access violation bla, bla, bla". Igrao sam se sa codec-ima, instalirao, deinstalirao i nista. Kada iz Total Commandera kliknem na fajl sa filmom on ga pusti ali direktno iz player-a nece. Inace, imam i BS Player koji radi savrseno, ali sam se zainatio da nemestim ovaj, jer sam navikao na njega.

Meni je prijavljivao i neku "JPEG 42" grešku ili tako nešto, ali samo ona RC2, poslednja verzija, prethodne ne...

Pređi lepo na taj BS Player ili na RadLight i da ne ne boli glava 😀

@rosta: mislim da nije problem u kodecima, čim ga BS Player pušta. Probaj da uninstall-uješ MV2 Player, izbriši folder C:\Program Files\Mv2Player (ako ga uninstall ne obriše), iskoristi RegSupremePro (sa njim se briše registry od nepotrebnih stvari i zaostavština programa, i još po nešto, nije sada bitno), instaliraj ponovo mv2 player i mislim da bi to bilo to. Ništa drugo mi ne pada na pamet osim "format c:/udri hard disk o beton/jako/zatvori oči i ne gledaj" :-devil-:

Samo da kazem da moj drug ima identicne probleme.

Imao sam i ja taj problem i posle reboota sam ga resio.

rosta je napisao(la):
Problem je u tome, sto ka hocu da pustim film, on mi prijavljuje neki " access violation bla, bla, bla". Igrao sam se sa codec-ima, instalirao, deinstalirao i nista. Kada iz Total Commandera kliknem na fajl sa filmom on ga pusti ali direktno iz player-a nece. Inace, imam i BS Player koji radi savrseno, ali sam se zainatio da nemestim ovaj, jer sam navikao na njega.

MV2 Player je i meni poceo da zeza, probao sam uninstall, reinstall delete install, kodeke brisao, itd., Al` jos uvek secka film, i to samo u njemu. Tako da batali ga. Ovi programi moraju da se menjaju, secate se samo MDVD 1.0 pa posle 1.1 i na kraju 1.2. Onda je dosao na red RadLight, BS Player i MV2. Sada sam ponosni korisnik CrystalPlayera 😉

Ja koristim iskljucivo BS player, jos od njegove verzije 0.x pa sve do danasnje 1.1... bla bla... I gotovo nikada nije pravi vece probleme. Ne kontak nikada zasto ljudi prelaze na programe koji imaju lepsi graficki interfejs. Ista je bila prica kada se pojavio Sonique mp3 player, ubedljivo je najlepse uradjen, i masa ljudi je pocela da ga koristi, iako je winamp zakon... Tako je sada i sa MV2 playerom, Rad Lightom i slicno... Kada sam vec kod winamp-a, koristim verziju 2.7, koja izgleda onako socijalno, ne moze da pusti video fajlove i ubedljivo je najbolja!!! Poenat ove price je, koristi BS player :d

Sta znaci kad mi napise nesto "tahoma Bold font" tako nesto i nece da pusti prevod, znaci ja imam taj font na kompu, nije kao da mu treba taj font, nego je nesto drugo u pitanju i nijedan program nece da ga pusti, osim DirectVob sub pa mi ga pusti u Zoom playeru, ili Media player-u...

Meni samo BS player pusta subtitle , a Mv2 i DivX player-i nece(cak ni win Media Player)

Kako nece MV2 da pusta?Jesi li probao ili ti nece pri startu da ih pusta.

Karakterisitcno je da se i meni ponekad pojavljuje takav problem.
Ja to resavam tako sto *.avi prevucem u MV Player i on radi normalno.

Tako mi par dana brljavi, a posle se vrati u normalu...

Mikeli

Kako vi podesavate subtitle? Ja idem desnim klikom>Properties>Open with>Browse program( tu mi se cesto javlja problem-odaberem player ,ali se nista ne menja)

Otvoriš MV2 player; u donjem desnom uglu klikneš na "open folder"; nađeš direktorijum, klikneš na film i eto ti! Ako ti je film na cd-u ili dvd-u, pored imaš ono "open cd". Ukoliko učita pogrešan titl (engleski) klikneš desnim klikom, imaš "subtittle 1", klikneš na njega, izabereš ser ili cro... To je čitava nauka., Ako si ga konfigurisao kako treba naravno. Za to se malo pomuči u "options" i sve radi ko Bog!
Inače, kad krenem na film pa "open with" i meni nešto brljavi, pa sam to rešio tako što sam elegantno zaobišao problem, i ne gubim vreme.

Koristio sam sve playere gore navedene i jos mnogo vise, ali sad koristim vplayer, i mislim da je najbolji i najjednostavniji za koriscenje
Evo ga zip, probajte i javite utiske

Prilozi

Nimali mi se ne svidja VPlayer, alfa2001, stil win95/98, nisam ga probao koliko brzo otvara, zato shto ima ruzan interface, k'o da na kompu imam win98. Po meni najlepshi je Nero ShowTime, lepo izgleda, mogucnost titlova, ima screen captireing... mnogo lichi na stari, dobri MicroDVD 1.2, ali malo (vishe) doradjen. Probajte ShowTime, mene je odushevio.

Mali offtopic: Jel zna neko da li u MV2 Playeru moze da se ukljuci Anti-Aliased font za titlove?
Btw, ja ne koristim MV2 Player, ali me zanima da li ovo moze da se ukljuci.
Ponosni sam korsinik BSPlayera Pro 1.02...

rosta je napisao(la):
a koji directx imas?

Meni je pravio taj problem, ali nije imao veze sa playerom vec je neki kodek bio izkorumpiran (mitoooo).Posle reinstalacije istog sve je bilo u redu.

Nista
Tu sam
Bar da me neko nekad poslusa! 😉

a jel sa Kolinom ili sa Cecom? :banana:

topuz je napisao(la):
Mali offtopic: Jel zna neko da li u MV2 Playeru moze da se ukljuci Anti-Aliased font za titlove?
Btw, ja ne koristim MV2 Player, ali me zanima da li ovo moze da se ukljuci.
Ponosni sam korsinik BSPlayera Pro 1.02...

Anyone?

Nazad
Vrh Dno