Šta je novo?

Muzika na sajtu

ScaRFacE[RGF]

Čuven
Učlanjen(a)
20.11.2004
Poena
619
radim neku internet prezentaciju, u pitanju je neki hor, pa bi zeleli da stave odredjeni broj pesama na sajt da se preslusa direkto sa sajta.. sad, izbegao bih razne "my space type fancy" mp3 playere na sajtu, pa mi treba nesto sto mogu direktno da ubacim u html ili css i da izgleda diskretno potpuno...

hvala unapred

pa mislim trebaju mi play,stop i pause ali ne zelim neki od onih sljastecih player-a, a ne bih zeleo da se sam player ucitava sa neke druge web adrese nego mi treba da bude na samom sajtu ili da kad kliknem na "pesmu" da mi pored ili ispod nje izadje play itd... ?

Za to što si ti zamislio potreban ti je neko ko poznaje Flash i ActionScript. Da angažuješ nekoga sa strane da ti to uradi, verovatno bi te koštalo oko 100tinak dolara, ako ne i više.

ok, hvala u svakom slucaju
mada ima nekih free player-a na netu ali su bezveze, i nefunkcionalni

Mislim da imas neku aplikaciju, sad da se setim imena nema sanse, u kojoj mozes da izgenerises sta ti treba... Bas je Flash muzicki player... Ali placa se.

Za to što si ti zamislio potreban ti je neko ko poznaje Flash i ActionScript. Da angažuješ nekoga sa strane da ti to uradi, verovatno bi te koštalo oko 100tinak dolara, ako ne i više.
Ja nisam nikakav znalac Flasha ali sam za neke slide shows rastavio neke flash playere u flash decompileru i onda ih prepravio da budu onakvi kakvi meni trebaju. Tako da postoji i ta mogućnost da se neki od tih free sa neta malo prepravi.

ok momci hvala vam puno, nema mi pomoci, search po google za sve moguce free player-e pa cemo da vidimo sta ce ispasti odatle

Nemoj odmah da odbaciš opciju editovanja nekog gotovog playera. Ja sam editovao kod koristeći neka osnovna znanja o programiranju (mahom još iz doba ZX Spectruma), o Flashu nemam pojma.

Nazad
Vrh Dno