Šta je novo?

Muzika i UT2003

Dzoni_m

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
619
Evo sta me interesuje:Zna li neko kako UT bira pesme?Nasumicno ili za svaku mapu ima posebno muziku?Ako je nasumicno (mada cisto sumljam jer na istim nivoima je ista muzika) kako mogu da ja to kontrolisem a ako je za svaki nivo vezana po jedna pesma da li neko zna semu tj. za koji nivo je vezana koja pesma?Ovo mi treba zato sto sam konacno ukapirao kako svoje omiljene .mp3 fajlove da ubacim u igru:p E do jaja je kombinacija Tarmi Ricmi i UT2003 i ona cuvena ''Ne moze nam niko nista''boom :D

Ne znam na kom principu radi UT2k3, ali je u starom dobrom Unreal Tournamentu bila odredjena mapa za nivo... e sad, kako da znash koja muzika je za koji nivo... pa jedino da slushash u igrici, i onda odslushash ovako i provalish :)

ili malo da se pozabavis kodovima :D

Sto igras to smece ? Ta igra je bruka za Pravi UT... Stoka iz Epica je prodala sve sto vredi u UT-u.

QIII na steroidima.

ili malo da se pozabavis kodovima

Naravno odoh 'oma da prepravim kod:D

Sto igras to smece ? Ta igra je bruka za Pravi UT... Stoka iz Epica je prodala sve sto vredi u UT-u.

A ko tebi brani da je ti neigras?;) Meni sa svidja tebi ne nekom mozda opet da ali svako igra ono sto mu je interesantno.Ja nikada nisam tu igru ili bilo koju drugu dozivljavao kao neki benchmark za masinu i to koliko imam frejmova ili da li sam na netu ja u toj igri prvi ili poslednji.Ja se retko igram ali ako se igram onda se IGRAM i uzivam u IGRANJU a ne u refleksiji vode na oruziju na kojem se vidi brojac municije i sto se cuju koraci kroz vodu itd.....FX E vidis ljudi kao ti i vama slicni koji bez toga ''ne mogu da zive'' doveli su do toga da svaka igrica trazi PIV (ili XP da se AMD-ovci ne naljute) na 6 gHz 1 GB rama graficku od minimum 400 evra itd.:( Reci mi za sta ti jos treba ovakav racunar (ne racunajuci profesionalce to je druga prica i njima svaka cast) osim za j***** igre?Nemoj pogresno da me shvatis i ja volim SOLIDNU grafiku i SOLIDAN zvuk ali nista vise od toga. To sto sam pitao za zvuk slucajno sam nasao pa me je zainteresovalo a ti si odmah napao ko sasav kako je to ''prodana igra''. Mene to ne interesuje ja hocu samo da se IGRAM makar igrao i DOS igre:D

svaka mapa ima svoju muzicku pratnju jel :)
extenzija u 2k3 je ogg
u ut umx

pa tako kombinuj ali ono moram ti reci da suxas ako igras fps uz muziku :)) kako cujes nesto?

Azda' je napisao(la):
pa tako kombinuj ali ono moram ti reci da suxas ako igras fps uz muziku :)) kako cujes nesto?

A ti si do jaja jel igrash bez muzike? :)

Kako te ja onda pobedjujem koji igram sa muzikom?!? :) :) :)

pa tako kombinuj ali ono moram ti reci da suxas ako igras fps uz muziku ) kako cujes nesto?

Ma nije lose ako nadjes solidnu muzikuboom uostalom izmenio sam samo neke nivoe gde me je muzika :( i onu muziku u meniju:D

Ono sinoc se ne vazi... bio sam dekoncentrisan :)

P.S. hocu revansh :)

Vrh Dno