Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Big apple bi trebao da ih dobije mada tako su mi govorili i u ComputerLandu pa kada sam ih docekao mene je docekala i cena 105 evra (za tx 256). Razlika nije velika ali necu da je platim samo zato sto ga trenutno jedini imaju...
e uzas! Danas sam zvao CompLand. Zadnja cena za TX FM od 512 MB je bila oko 14000 din!! Ej bre! PA ZASTO ONDA U DIGITAL-U PISE 135€??? Banda bre... to sto kaze zmija, jedini ga imaju pa dreknuli cenu... tacnije NEMAJU ga.... dobice tek za 2 nedelje... MOZDA! E SRBIJO MEDJU SLJIVAMA...😡😡 :wall: :wall:
Dodje mi da odem do Madjarske i da kupim plejer ko' covek, da zaobidjem ova nase lopovska g... :wall:
Pa extra je, al' je u radnji 230€, a Survivor ga je od mene pazario za 160€ sa garancijom do novembra i sa potrosene 2 baterije u njemu, sto ce reci ne "kao", nego bas nov.
Trazio sam 180, al' izgleda da samo ja bacam tolike pare za muziku. :d
ma nema creative-a, samo TX FM 128 MB , komedija, nabavili samo 3 kom. od 256 mb a 512 nisu ni stigli 😀
a i ovaj 128mb su verovatno prodali... "glavni uvoznici" :d
@delija: ne, obe cene su sa pdv-om... znaci sada je 159 sa pdv-om.
Ona cena od 195 evra je od pre 6 meseci (nisu odaaavno update-ovali cene :d, do pre neki dan) i nije bila sa PDV-om, provereno, pa su posle NG samo roknuli 18% na tu cenu.
Nebitno, sada su cene na nekom realnom nivou. :banana: