Šta je novo?

Muvo Tx Ili NX

• Začetnik teme Začetnik teme hodac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Big apple bi trebao da ih dobije mada tako su mi govorili i u ComputerLandu pa kada sam ih docekao mene je docekala i cena 105 evra (za tx 256). Razlika nije velika ali necu da je platim samo zato sto ga trenutno jedini imaju...

e uzas! Danas sam zvao CompLand. Zadnja cena za TX FM od 512 MB je bila oko 14000 din!! Ej bre! PA ZASTO ONDA U DIGITAL-U PISE 135€??? Banda bre... to sto kaze zmija, jedini ga imaju pa dreknuli cenu... tacnije NEMAJU ga.... dobice tek za 2 nedelje... MOZDA! E SRBIJO MEDJU SLJIVAMA... 😡 😡 :wall: :wall:

Dodje mi da odem do Madjarske i da kupim plejer ko' covek, da zaobidjem ova nase lopovska g... :wall:

Sto nisi pazario od mene iRiver iFP-895... :d

e kakav je taj irvier? mozda njega na kraju uzmem
150 jura

Pa extra je, al' je u radnji 230€, a Survivor ga je od mene pazario za 160€ sa garancijom do novembra i sa potrosene 2 baterije u njemu, sto ce reci ne "kao", nego bas nov.

Trazio sam 180, al' izgleda da samo ja bacam tolike pare za muziku. :d

heheh gresis, sada je cena novog 160 e 😉

ja sam uzeo 795 (ista cena kao i 895 koga nema vise)

dakle oba su ista cena, razlika je samo u dizajnu... meni licno je ovaj 795 cak lepsi... stvar ukusa.

Gde? :trust:

Ranije ih je bilo samo u Pin-u i u ComputerLand-u, a kod njih je bila cena ~190 evra pre NG, pa su onda roknuli i PDV.

EDIT: Nasao sam, 'ladno u ComputerLand-u...

p.s. To mu onda dodje apsolutni best-buy.

Poslednja izmena:
heheh pa da 🙂
pre je bilo 195 a sada 159 , permutovali poslednje 2 cifre :d

a jel istina da je 895 samo drugaciji po izgledu od 795? ista im i cena...

Rekao sam vec da je razlika samo u dizajnu. I meni se vise svidjao 795, al' ga nisu imali kad sam pazario.

BTW, tih 195€ je bila cena bez PDV-a, a sa njim citavih 230. 🙂

kako stoje stvari s creative muvo tx 512? 130e je sad. jel isporucuju sad bolje slusalice?

ma nema creative-a, samo TX FM 128 MB , komedija, nabavili samo 3 kom. od 256 mb a 512 nisu ni stigli 😀
a i ovaj 128mb su verovatno prodali... "glavni uvoznici" :d

@delija: ne, obe cene su sa pdv-om... znaci sada je 159 sa pdv-om.

Ne slusas me :d

Ona cena od 195 evra je od pre 6 meseci (nisu odaaavno update-ovali cene :d, do pre neki dan) i nije bila sa PDV-om, provereno, pa su posle NG samo roknuli 18% na tu cenu.

Nebitno, sada su cene na nekom realnom nivou. :banana:

Nazad
Vrh Dno