Šta je novo?

MUSTEK gSmart mini 3

063

Čuven
Učlanjen(a)
22.11.2002
Poena
620
Ko o cemu ja o gSmart-u, ajd sad jos jednom ponosni vlasnici (samo Oni )da se jave i prenesu utiske o ovom aparatu. Zahvaljujem

P.S. Ako ima neko i neke slicice moze da ih postuje

Imao sam tog malog plastikanca i prodao drugaru... Nije los da nosis na kljucevima... Slike od 2MP su mutne... Jedino lepo slika u VGA rez. Hoce da se zaglupi... Nije vredan novca...

Takodje, sa drugarom sam ga razmatrao kao kupovinu, ali izgleda da ga treba zaobici. Probaj bar jos malo da ustekas za MDC seriju od Musteka naprimer

Ma za te pare je super. Ja imam gsmart 2 i veoma sam zadovoljan :D

ja ga imam

Ovo pitanje moze da postavi samo neko sa SCG prostora a ovakve odgovore kao na primer da je los dobio si od tipova koji zive preko i nemaju pojma kako je kad iz dzepa trgnes 300 eura za aparat a posle ga cuvas i pazis vise nego sebe... ctp;
Ja sam ponosni vlasnik musteka gsmarta 3 i moje misljenje je;meni je super!!! :beat:
Kao prvo za te pare neka mi neko drugi pokaze koji moze da mu bude konkurent a bogami i neki mnogo skuplji ne prave takve slike kao on.Jedina mana mu je sto nema blic i do nekoliko nedelja sam bio bas u bedaku ali sam i na to navikao ali uz pomoc Noise Ninja programa za uklanjanje sumova-program koji koriste cak i oni koji imaju aparat od 300-500 eura,i obradom sa samo jednom opcijom u Adobe Photoshopu a to je Auto Color-SLIKA BUDE VISE NEGO STO IKO MOZE DA OCEKUJE OD NJE!!!!
Ja se nisam pokajao i bilo bi smesno kad bi rekao da jesam jer za te pare sad mozes da kupis pa jedno 256 ddr-a tako da neces ni pomisliti da si se prevario i nisi izabrao pravi.
Moj savet je uzmi ti bate ovaj,mlati ga koliko god mozes i veruj da ces se nauzivati i da ces zapusiti usta svim likovima koji budu imali lose misljenje o musteku jer je vise nego ozbiljan nego sto svi misle.
na postu digitalne slike imam jednu postavljenu sliku pa mozes da je vidis nasta lici a to je slika ama bas bez ikakve obrade.
Nije sve u imenu nesto je i novim firmama koje se probijaju pa ako ce da se probiju znaci mora malo i kvaliteta.
Jos jedini savet ti je ako keva,cale,tetka,bilo ko pa makar i ti sam morao da dodas koji euro je da uzmes musteka 3 sa lcd jer to je vec mnogo bolje i mnogo preglednije sta radis a razlika u ceni neverujem da je vise od 15 eura.
Pitaj momke na nekom od postova koliki video zapis mogu da snime sa nekim aparatom od 300,400 eura jer neki od njih imaju ogranicenje(vecina njih) na snimak od 30 sekundo dok sa mustekom mozes da odvalis preko 5 minuta,testirano!!!!
Znaci novcanik u dzep pa ces se obradovati cim ga vidis a kamloi sta to parce plastike moze da uradi.....
pozdrav i nadam se da sam ti pomogao :beat: [/u]

Da izuzetno ozbiljan aparat za ozbiljne ljude... Ja sam u stvari dobio 1Ds u zamenu za GShkart Mini 3...

U attachu su 2 cropa iz slike od 2 megapixela...

??????????????/

Obozavam ove likove i baje koje mogu da polemisu o nicemu danima samo da bi bili kao veliki likovi!!!!!
Ako ponovo procitas pitanje sta je covek pitao videces da je to cak i maksimum koji moze da se ispruzi za aparat,i sta mu fali?Mislis da sad si ti kao baja posaljes svoju sliku sa fontelom oko vrata koja ne lici ninasta a kamoli na sliku i sad si ti kao neko ko ce tu pomoci i reci sta valja?
Ne pomaze se OZBILJNI DECKO TAKO.....nego se samo odgovara na pitanja a ne kometarisu dati odgovori...ajd sad pa se :hump:

Kupio sam devojci za rodjendan u PC Centru (oko 70e je)
u odusevljena je
naravno treba dobrog svetla da slike ispadnu lepa ali napolju na suncu su sjajne a u kuci moze da se koristi stalak koji se dobija uz njega za slike sa duzim ekspozicijum kada nema dovoljno svetla

Mrzelo me je da pisem jer sam vec jednom pisao o mojim iskustvima u radu sa ovim aparaticem. Na disku imam preko 2000 fotosa napravljenih sa gsmart mini2 aparatom pa mislim da sam merodavan da dam ocenu.
Mane su:
-relativno los objektiv,
-nema blic,
-neprecizno trazilo,
-baterija izdrzava 5 do 7 dana; ako ides na odmor moras da se snadjes da dopunis baterije,
-mala masa pa ne mozes da ga umiris; potreban trening.
Prednosti su:
-odnos kvalitet slika-cena neprevazidjen, isplati se posle cca 360 fotosa,
-nema troskova za baterije; puni se preko racunara,
-izuzetno mali gabariti i masa, za planinare i spijune :mrgreen: idealan,
-veoma jednostavno rukovanje.
Slike su veoma pristojne mada je potrebna obrada u fotoshopu; podesavanje autokontrast.
E sada, voleo bih da mi neko pokaze bolji aparat za iste pare. ,)

Re: ??????????????/

edieee2002 je napisao(la):
Obozavam ove likove i baje koje mogu da polemisu o nicemu danima samo da bi bili kao veliki likovi!!!!!
Ako ponovo procitas pitanje sta je covek pitao videces da je to cak i maksimum koji moze da se ispruzi za aparat,i sta mu fali?Mislis da sad si ti kao baja posaljes svoju sliku sa fontelom oko vrata koja ne lici ninasta a kamoli na sliku i sad si ti kao neko ko ce tu pomoci i reci sta valja?
Ne pomaze se OZBILJNI DECKO TAKO.....nego se samo odgovara na pitanja a ne kometarisu dati odgovori...ajd sad pa se :hump:

Ti si dete.

Slika nije "moja" vec sam "ja na njoj" a slikao je moj drugar. Kakve veze ima moj telefon oko vrata sa izuzetno mutnom fotkom? Nikakve, osim pacijentima psihijatrijskih ustanova nalik tebi. Telefon nikada ne nosim oko vrata po gradu vec iskljucivo kada sam u prirodi jer je to veoma siguran nacin da ga sacuvam od padova i slucajnog gazenja... E sad sto je tebi krivo sto nemas lep telefon ili fotoaparat... Hmmm... Jako los nacin da lecis komplexe... BTW, to uopste ne moram da budem ja na slici...

Postoji fotoaparat sa istom cenom, istim cipom ali koji daje daleko bolje slike a to je Mercury Slim Cam. Doticni aparatic sam imao i stvarno sam puno slikao sa njim, slike su super po lepom vremenu i jos ima LCD... Snima i video sa zvukom jako kvalitetno...

SEE!!!

Nazad
Vrh Dno