Super... ja upravo cekam za 380e da mi stigne SSD od 1TB. Ajde da vidimo ko ce biti zadovoljniji?Po raznim testovima na Internetu obrni okreni najbolji je. Platio bih ga 385 eura za verziju od 240 GB
Za Magician score je pitanje za sta ti treba SSD. Ako imas ponesto memorije i ne upisujes po 2+ GB podataka odjednom, prilicno je korisna stvar, iako se ne moze reci da je to pravi score za ozbiljniju upotrebu.Hmmm... Po svoj ovoj logici, da li onda da se veruje Benchmarku za Samsung PRO seriju s obzirom da njen boost preko Magician-a nije realno sama performansa SSD-a, posto kapiram da su te ocene uzimali u obzir!? Nego ajd'...
U slucaju da vas sve poslusam i ne uzimam Mushkin Scorpion, cime da zamenim OCZ Vertex 4?
Imam dve kombinacije, posto sve ostalo mi se nekako ne uzima:
1) SAMSUNG 256GB SSD 840 Pro Series MZ-7PD256BW
2) SAMSUNG 250GB SSD 840 EVO MZ-7TE250
Razlika je zapravo velika, oko 9000 din je skuplji Pro od EVO.Zbog kapaciteta menjas? Samsung Pro ili Crucial m4/M500. EVO koristi Magician za bolje rezultate, ne Pro koliko se secam (i upravo proverih). Ne znam trenutne razlike u ceni, ali mislim da je sitna pa vredi uzeti disk koji hardverski ima bolje brzine.
Nije ovo preduslov, ali ne skodi.Sansung ima apsolutno sve svoje delove, nisu pareni kontroleri i memorije razlicitih proizvodjaca, sto je automatski dobar preduslov za dobre performanse i stabilnost.
Najbolje ide Sami 840EVO od 500GB![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari