Šta je novo?

Mushkin 996677st DDR3 (7 7 7 20)?

Sorry...;)
Koliko vremena su testirali memu ovi iz G...A, ili su ti odma zamenili za taj Patriot? (I ja sam ovu moju kupio gde i ti). Kupio sam je po nekoj promotivnoj ceni od 10,5K vidim da je sada oko 12,5K...Garancija je skroz korektna.

Testirali su je dan-dva i nudili neki drugi Mushkin u zamenu, a posto sam odbio, uzeo sam pare i na drugom mestu pazario pomenuti Patriot. Mushkina sam uzeo bukvalno odmah kada su dobili po pravoj promotivnoj ceni od 8.800.-RSD (nikada pre nisu nabavljali Mushkin-a ) i cinilo da se da nije moglo bolje za te pare (i nije, sve dok nije crkla :) ), a onda sam naleteo na PatriotU koji je stabilan ko zemlja i pri tom se satire od OC-a i sve na temp. od ~30 C( subjektivno, dok jednu ruku drzim na memoriji, a drugu na HDD-u na kome su u tom trenutku ocitava 28C, imam utisak da je memorija za nijansu toplija ).

Sorry...;)
Koliko vremena su testirali memu ovi iz G...A, ili su ti odma zamenili za taj Patriot? (I ja sam ovu moju kupio gde i ti). Kupio sam je po nekoj promotivnoj ceni od 10,5K vidim da je sada oko 12,5K...Garancija je skroz korektna.

Ma ne treba zuriti imas 10godina pisanu garanciju, malo posveti vremena podesavanjima i to je to, naravno ako memtest ne izbacuje gresku kad odvrti par krugova ;)

Nazad
Vrh Dno