Šta je novo?

mushkin 2x8gb 1600mhz za 5800din

matrixxsu

Slavan
Učlanjen(a)
28.09.2008
Poena
410
da li je neko probao tj uzeo ovu memoriju? po meni bi ovo moglo da bude best buy

Ti si bas resio da se ponovis, nicu teme ko pecurke posle kise :) cena je ultra povoljna, koji je model u pitanju i gde?

mora malo i pare da se trose, dosta su bile u slamarici :) firma pc pr....a
model:silverline

Poslednja izmena:
Dok se ne zove, racunati da je greska na sajtu. A i CL11 latencija, msm stvarno...

u firmi e..i ih ima al za 6500din sto isto nije skupo. ja verujem da bi radile na cl9 na intelu na 1.5v

nije greska na sajtu, ja porucio 2 paketa, rekli su mi da ce javiti kad posalju

ako moze PM de to ima
blagoradim!!!!!!

poslao pm ali je cena vec drugacija jer je do danas vazila ta..poslao sam ti I njihovu baner sliku kao dokaz te cene...

memorija1_600x3001.jpg

ne pise koja je firma ili bilo sta pa sa time nadam da ne krsim pravila postavljajuci ovu sliku! ako krsim molim nek moderator izbace da me ne kaznjavaju!

Poslednja izmena:
E HVALA!!!!
;)

Ima proverio sam danas i cena je ta koja je navedena. Ovo je stvarno best of the best. Toliko sam platio ovih 4 GB pre koju godinu. :S:

Koja je trenutna cena, u prodavnici na licu mesta ? Da znam dal da se iscimam do kiro prakticara ili ne.

Skroz pristojna cifra.

Ako hoćeš da im pokloniš 700 din, slobodno idi u Em*i, a ako hoćeš da uštediš za dve gurmanske pljeskavice potraži sam gde ima za 5.800 din.

Daj na PM gde ima jeftinije nego u semmiju ?

Izgleda da je ta cena od 5.800din vazila do juce 21.11, sada je vec ~6.500din za online kupovinu. Zeznuli su se negde u proracunu pa su to sada ispravili, ko je iskoristio-iskoristio :)

Nisu se zaznuli nego je to akcija koja traje dan-dva i gotovo, biće toga još.

*** morate ili da proveravate njihov sajt redovno ili da se pretplatite na newsletter.

E to nisam znao, interesantno u svakom slucaju, i nadasve korisno :)

Ali k'o sto je fingon82 pomenuo, latencija 11 :S:

Pa to je budget memara. Ako hoćeš 16gb skoro po ceni 8gb memorije onda se ne gleda latenciji u zube. :d

A za igre latencija ne igra neku ulogu. Male su razlike izmedju cl9, cl10 i cl11

Ne znaci za igre ni 16gb, i 8gb je vise nego dovoljno. Ali opet, dobra cena

moze i meni na pm koja je ovo prodavnica.

'fala:wave:

bitna je količina i SSD

Eno vam nove akcije na istom mestu. Samo što je u pitanju kompletna konfa sa monitorom za stvarno smešne pare.

Što ne okače akciju na 7870 ili 660ti :d

koliko sam ja razumeo,mora da se uzme konfiguracija ili lap top preko 40000din da bi imao pravo da uzmes za male pare monitor,tablet ili fotoaparat

Jel uzeo neko memoriju ? Kakva je u radu ?

Koliko sam ja razumeo može da se uzme najjeftinija stona mašina za cca 14-15k i da kupuješ stvari na akciji za navedene cene. Ako neko kupi nešto neka javi stanje da znamo da li je šarena laža.

pise sitnim sivim slovima da akcija vazi za laptop preko 40000din

Vrh Dno