Šta je novo?

Munja od napajanja...

Meni je bezveze.

Jesu li ti komentari "munja - bez veze" nastali na osnovu licnog iskustva, iskustva drugih korisnika ili na osnovu slike?

Meni je ovaj tred totalno bezveze - iz licnog iskustva...

Shto bez veze? Pa zar kod napajanja nije najvazhnije da je fotogenichno?:D

Mozda se choveku svidelo, jer ima 3 ventilatora i gomilu sharenih nalepnica. Ma verovatno je dobro, kada su ga ovako napakovali.
Mozda ga nadjem u kineskom trznom centru, pa vam ispricam utiske u radu. :D

notax je napisao(la):
Mozda se choveku svidelo, jer ima 3 ventilatora i gomilu sharenih nalepnica. Ma verovatno je dobro, kada su ga ovako napakovali.
Mozda ga nadjem u kineskom trznom centru, pa vam ispricam utiske u radu. :D
:D
Izgleda besno, a ima i interesantne krakteristike. Nisam imao prilike da vidim uzivo napajanja doticnog proizvodjaca, pa ne znam kako su se pokazala u praksi, mada mi nekako ne uliva bas preterano poverenje (sto rece notax: mnogo je nasminkano i nakiceno ovim nalepnicama, pa mi malo smrdi da je kao i oni kinezi od "300W")...

Crni je napisao(la):
:D
Izgleda besno, a ima i interesantne krakteristike. Nisam imao prilike da vidim uzivo napajanja doticnog proizvodjaca, pa ne znam kako su se pokazala u praksi, mada mi nekako ne uliva bas preterano poverenje (sto rece notax: mnogo je nasminkano i nakiceno ovim nalepnicama, pa mi malo smrdi da je kao i oni kinezi od "300W")...

A pazi i naziv - KingWin. Ha!
Kao ona firma za MP3 playere TechSony za koju su pitali u Sound sobi.. Nije kao Technics, nije kao Sony, nego je LUDILO, kao Technics i Sony zajedno. :D

P.S. Dzen Shen Chen multi-aktiv krema za podmladjivanje. :D:D

notax je napisao(la):
Nije kao Technics, nije kao Sony, nego je LUDILO, kao Technics i Sony zajedno. :D
Pa to je zato sto je bolji od Sony-a i Technics-a zajedno :)
Nego, gde ima da se kupi ta krema da se malo podmladim :D

Crni je napisao(la):
Pa to je zato sto je bolji od Sony-a i Technics-a zajedno :)
Nego, gde ima da se kupi ta krema da se malo podmladim :D

Sta ce ti?? Na slici izgledas prilichno mladoliko i zeleno. :D

P.S. Mnogo smo spamovali. Over and out.

:wave;

Vrh Dno