Šta je novo?

Multisession ..

Swiper

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
765
Interesuje me ovako .. Imam neki fajl 695 mB i zeleo bih da ga narezem na CD ali da kasnije dodam jos jedan txt fajl koji nije ni 1 kB ... da li je to moguce ? Cuo sam pri svakom dodavanju "odlazi" 15 mega .. da li je to tachno ?

Tacno je. To znaci da neces moci da izvedes to sto zelis, osim ako ne nabavis disk od 800 Mb, ili (ne znam da li je ovo izvodljivo) overburnujes tu drugu sesiju.

Laza je napisao(la):
Tacno je. To znaci da neces moci da izvedes to sto zelis, osim ako ne nabavis disk od 800 Mb, ili (ne znam da li je ovo izvodljivo) overburnujes tu drugu sesiju.

Nije izvodljivo tj nisam pokushao lai mislim da ne moze ... jer da bi overburnovao moras da setuejs No mlutisession a da nastavis ides na continue ... tako da ne ide :(

Ne moze overburn prilikom dodavanja sesije, jer za overburn moras da "cekiras" opciju "DAO" - Disk At Once, pa samim tim nije moguce multisession snimanje.
Moraces da snimas sve odjednom a ono za diskove od 800MB - pa i to spada u overburn, tj. setovanja za snimanje su ista kao i za overburn obicnog diska znaci i to otpada.

Pozdrav...

mmarky je napisao(la):
Ne moze overburn prilikom dodavanja sesije, jer za overburn moras da "cekiras" opciju "DAO" - Disk At Once, pa samim tim nije moguce multisession snimanje.
Moraces da snimas sve odjednom a ono za diskove od 800MB - pa i to spada u overburn, tj. setovanja za snimanje su ista kao i za overburn obicnog diska znaci i to otpada.

Pozdrav...

Kakve to veze ima sa overburnom ? Ako imas cd od 800 ne mora overburn ...

Ji 4Tze je napisao(la):
jesi li probao ovo sa nero-m ? tj. jesi li siguran u svoju konstataciju uopste ?

Cuo sam da moze ...

Swiper je napisao(la):
Interesuje me ovako .. Imam neki fajl 695 mB i zeleo bih da ga narezem na CD ali da kasnije dodam jos jedan txt fajl koji nije ni 1 kB ... da li je to moguce ? Cuo sam pri svakom dodavanju "odlazi" 15 mega .. da li je to tachno ?

Ja mislim da na sledeci odlazi i 20, 25 nisam siguran

Hmm,a zasto ne snimis oba fajla odjednom.Ako vec imas taj txt fajl,snimi ih odjednom.Ne vidim u cemu je polemika?Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno