Šta je novo?

multisesion NERO

chowa

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2003
Poena
619
na multisesion disk sam nabacio jos jedan file ali poslije toga je samo on ostao na cd-u, (pomocu nere) mislim da je problem u tome sto nisam isao na continue multi sesion disk , ali nisam ni mogao jer je ta opcija ugasena, a prvo rezanje sam isao sa start multi sesion disk, GDJE GRIJESIM

Sto isto pitanje u dve sobe?

chowa je napisao(la):
na multisesion disk sam nabacio jos jedan file ali poslije toga je samo on ostao na cd-u, (pomocu nere) mislim da je problem u tome sto nisam isao na continue multi sesion disk , ali nisam ni mogao jer je ta opcija ugasena, a prvo rezanje sam isao sa start multi sesion disk, GDJE GRIJESIM
http://www.benchmark.co.yu/forum/forumdisplay.php?f=10

3. Nema nikakve potrebe da istu temu/poruku pišete u više soba (tzv. "crossposting"). Ukoliko niste sigurni u koju sobu tema spada, ostavite je u onoj u koju mislite da pripada. Ukoliko ste pogrešili, moderatori će je prebaciti u odgovarajuću sobu.

E...u "stara dobra vremena"... :d
Crosspostinga je bilo i bice samo sto je sada malo uocljiviji posto zbog nekih tehnickih resenja novog foruma moderatori nisu u mogucnosti da reaguju onoliko brzo koliko je to bio slucaj ranije.

Vrh Dno