Šta je novo?

Multiple boot from USB

Avram83

Slavan
Učlanjen(a)
10.05.2007
Poena
320
Znaci treba mi nesto cime ce moci da se prilikom boot-ovanja bira instalacija ili ISO

Win to flash ne radi posao - on je samo za jedan win
pendrivelinux.com ima vise nacina ali sam se napatio i ne radi

i treba da moze da bude u ntfs ili da mogu da se dodaju i bootabilni diskovi veci od 4gb

A da podelis flash na vise particija pa na svaku stavi po jedan OS?

Ako se prave particije na fleshu win widi samo jednu - prvu particiju
sa usb hdd je to izvodljivo...

Znaci treba mi nesto cime ce moci da se prilikom boot-ovanja bira instalacija ili ISO

Win to flash ne radi posao - on je samo za jedan win
pendrivelinux.com ima vise nacina ali sam se napatio i ne radi

i treba da moze da bude u ntfs ili da mogu da se dodaju i bootabilni diskovi veci od 4gb

I mene ovo interesuje, ali niko se ne javlja sa resenjem.
Video sam kod jednog servisera fleshku od 32GB sa nekoliko win instalacija i on samo izabere koju ce i proces krene, ali nije hteo da da nikakva objasnjenja kako je napravio i kako radi sa tom fleshkom, sve se brze instalira, nema cd ni dvd, puno su prednosti nad klasicnim diskovima

Probao sam gore navedene programe na raznoraznim laptopovima i masinama (radim u IT radnji pa se sigramo) i najbolje se pokazao (najmanje je brljao) XBOOT.
Nije problem boot-ovanje,svaki od gore navedenih programa to uradi i izbaci meni,ali od slucaja do slucaja negde krene instalacija pa joj treba milion godina,negde zapuca,izbacuje greske,nekad ni ne krene,ali XBOOT je svugde "prosao"
E sad,naravno da ovo nije de facto,... cinjenica je da se pouno treba igrati i experimentisati,ja sam se 3 dana zezao dok nisam nasao sta meni treba...

Drugari ! jel moze pomoc oko multiboot-a.Ovako prvo sam ins. xp i njega koristim a skoro sam dobio win 7 cd original home basic pa sam i njega intalirao ali mi se i nije bas nesto svideo pa resih da ga izbrisem ali neznam kako bezveze mi zauzima memoriju ko zna kako nek mi objasni unapred hvala ! :)

Nazad
Vrh Dno