Šta je novo?

Multimedija

EagleOne

Čuven
Učlanjen(a)
05.07.2000
Poena
619
Pre neke tri, cetri godine sam citao u Svetu Kompjutera o nekom satro Bog i batina programu za izradu multimedijalnih paketa i igara...Naravno niti se secam koji je to program bio, niti sam siguran da je on toliko dobar, ali bar znam da tako nesto postoji, a ja sam zapoceo potragu za takvim alatom.

Znaci potreban mi je program za izradu multimedijalnih sadrzaja u najklasicnijem smislu (npr. pocetnicki interaktivni kurs iz programiranja), resenje ovog problema c++ -om i metodom "slovo po slovo do mutimedije" sam otpisao...

thnx

Nego da li je neko radio sa Macromedia director-om , ja sam video neke stvari uradjene istim , ali su u sustini sve to bili flash filmovi, prepakovani director-om....

ja sam radio u macromedia directoru i jos uvek radim. director je slabiji od flasha po pitanju grafike, nije bas tako lak jer se ne crta toliko direktno, ali je prava moc directora u lingu, njegovom internal jeziku koji rula, a takodje novo polje upotrebe direktora se otvorilo dolaskom verzije 8.5 koja podrzava uvoz 3d objekata sa svim kostima,teksturama itd. Maltene sve nove verzije 3d aplikacija imaju direktor exporter

Vrh Dno