Šta je novo?

Multimedija

EagleOne

Čuven
Učlanjen(a)
05.07.2000
Poena
619
Pre neke tri, cetri godine sam citao u Svetu Kompjutera o nekom satro Bog i batina programu za izradu multimedijalnih paketa i igara...Naravno niti se secam koji je to program bio, niti sam siguran da je on toliko dobar, ali bar znam da tako nesto postoji, a ja sam zapoceo potragu za takvim alatom.

Znaci potreban mi je program za izradu multimedijalnih sadrzaja u najklasicnijem smislu (npr. pocetnicki interaktivni kurs iz programiranja), resenje ovog problema c++ -om i metodom "slovo po slovo do mutimedije" sam otpisao...

thnx

Nego da li je neko radio sa Macromedia director-om , ja sam video neke stvari uradjene istim , ali su u sustini sve to bili flash filmovi, prepakovani director-om....

ja sam radio u macromedia directoru i jos uvek radim. director je slabiji od flasha po pitanju grafike, nije bas tako lak jer se ne crta toliko direktno, ali je prava moc directora u lingu, njegovom internal jeziku koji rula, a takodje novo polje upotrebe direktora se otvorilo dolaskom verzije 8.5 koja podrzava uvoz 3d objekata sa svim kostima,teksturama itd. Maltene sve nove verzije 3d aplikacija imaju direktor exporter

Nazad
Vrh Dno