- Učlanjen(a)
- 17.03.2001
- Poena
- 679
Evo jedne zanimljive teme. Pre godinu dana sam kukao jer je jedina mogucnost da se povezem na net bio modem. U medjuvremenu sam skapirao da je jedna wireless firma (Beogrid) prisutna u mom bloku, pa sam nekako skrpio lovu i povezao se preko LAN-a. Na zalost, iako je njihova usluga kada je download u pitanju vrhunska zbog brzine pa u neku ruku i cene, sve cesce im se desavaju neki prekidi na pola mnuta-minut, sto je uzasno za igranje. To se desava svim korisnicima i verovatno je problem u njihovom spoljnom linku (preko absolutok) i ne verujem da ce biti sredjeno.
Posto sam na staroj centrali i vec sam davno poslao prijavu za adsl, sezam mi je rekao da nemam mogucnosti, medjutim pre neki dan sam se prijavio kod yubc-a javili su mi da imam mogucnosti! Skoro sigurno cu se prebaciti na adsl jer mi download uopste nije prioritet, ali je zato pouzdanost linka na prvom mestu, a nekoliko ljudi koje znam ima yubc adsl i radi im savrseno (osim naravno onog trenutnog prekida prilikom promene ip-a svaki dan).
To je bio uvod
E sad moje pitanje je sledece: posto cu prilikom "tranzicije" nekoliko dana ili nedelja imati pretplatu oba interneta, da li mogu te dve konekcije da "spojim", odnosno kako da istovremeno koristim obe konekcije, ako npr skidam jedan file ili igram igru. Ima li neko iskustva s ovim?
Posto sam na staroj centrali i vec sam davno poslao prijavu za adsl, sezam mi je rekao da nemam mogucnosti, medjutim pre neki dan sam se prijavio kod yubc-a javili su mi da imam mogucnosti! Skoro sigurno cu se prebaciti na adsl jer mi download uopste nije prioritet, ali je zato pouzdanost linka na prvom mestu, a nekoliko ljudi koje znam ima yubc adsl i radi im savrseno (osim naravno onog trenutnog prekida prilikom promene ip-a svaki dan).
To je bio uvod