Šta je novo?

Multifunkcionalni sa LASERSKIM stampacem?

Filip

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
619
Ljudi pomagajte, ne uspevam da nadjem ni jedan jedini model! Imao je HP nesto, ali je izgleda povukao?
Dakle, zna li neko neki multifunkcionalni uredjaj sa laserskim stampacem i naravno mogucnoscu kopiranja?

Hvala!

P.S. Skener treba da ima ravnu plocu posto sam video neki model koji je zapravno fax koji se kaci na komp...

Ja sam skoro uzeo Canon MF-3220 i za sada sam prezadovoljan. Brzo stampa, isporucuje se uz standardni toner za 2500 strana. Jedina mana su mu mozda malo vece dimenzije od konkurencije.

Pa tako nekako sam i mislio, ili taj Canon MF-3220,iako je udedljivo najskuplji, jer dolazi sa full tonerom ili HP M1005 ipak je HP na polju stampaca proveren brend,dok mi je Samsung bio interesantan samo zbog cene.

Jesi isprobao kako radi skener,da li je zabovoljavajuceg kvaliteta?

Nista znacajnije nisu pale cene multi lasera u poslednjih nekoliko godina,mozda jedino Samsung SCX-4300 koji sada vec moze da se nadje za oko 10.000. HP i Canon i dalje drze dosta visu cenu.

Vredi li pazariti taj Samsung za 10.000,ne vidim nista bolje za priblizan novac?
Je l ima neko pomenuti model,kako se pokazao?

ja ga imam i odlicno radi, bilo je u pocetku problema sa punjenjem tonera, ali sada je i to reseno. toner stampa oko 2500-3000 stranica, bar je tako bilo kod mene (do sada sam 2 put praznio toner) cak planiram da kupim jos jedan za caletovu firmu. ne znam odakle si, ali video sam da u NS ima za 8990 din ... ako te zanima prodavnica posalji pm. pozz

Poslednja izmena:
Nisam te razumeo, ti si dva puta kupovao novi toner,koji inace po spec ima 2000 stranica,a ovaj pocetni oko 1000 stranica,ili si reciklirao toner? Inace ima u BG da se kupi za 5.500 nov originalni toner od 2.000 stranica. Cenim da je neki kompatibilni ako ima da se nadje za ovaj model bar upola jeftiniji!

Samsung scx-4300

Vredi li pazariti taj Samsung za 10.000,ne vidim nista bolje za priblizan novac?

ali video sam da u NS ima za 8990 din

Narode, ima li u Nisu tako jeftino?
Ja videh u winwin-u za 11 000. Moze li jeftinije da se nadje?

PS.
kazu reciklaza funkcionise. Oko 2500 kad se prvi put reciklira za cip a onda u beskonacno po oko 1600 punjenje. Istina ili me zamajavaju?

Vrh Dno