Šta je novo?

Multifunkcijski uredjaj

Shifter

Slavan
Učlanjen(a)
28.03.2005
Poena
319
Dakle, treba mi savet koji multifunkcijski uredjaj za kucnu upotrebu tako da mi laserski stampac bas i nije neophodan. Vreme je da zamenim polako moj HP 845C :) koji me fantasticno sluzio i jos uvek sluzi, posto bas nemam mesta na stolu i za skener i za stampac zeleo bi da uzmem neki od multifunkcijski uredjaja. Iskreno ne znam na sta bi trebalo da obratim paznju posto se dugo nisam uopste interesovao oko toga. predpostavljam da je rezolucija najbitnija i sto se tice stampe i skenera pogotovo posto zelim da neke stare porodicne fotografije digitalizujem..ali mi je takodje bitan i kapcitet ketridza znajuci po poredjenju mogu HP-a sa nekim Canonim-a koji su imali dosta manje ketridze. Preferirao bi neki od HP uredjaja ponovo. Pa eto svaki savet je dobro dosao.

I mene interesuje multifunkcionalni.

Imao sam HP psc 1215 all in one... mislim da je to mozda medju najjeftinijima. Radio je lepo ali nakon refila, uradjenog u radnji sto rade sa time, ne radi lepo. Niti kada sam kupio novi ketridz. Pa ne mislim da je to imalo veze sa ketridzima. A nakon duzeg stajanja jednostavno se zaglavljuje glava na kojoj stoje ti ketrdzi... Takodje sam probao da cistim, i da malo odglavljujem... Ne pomaze. Sledi da ga nosim u servis posto mozda i nije neki kvar.

Stampa je ok, normalna, mada nisam nesto zadovoljan celim uredjajem. "koliko para toliko i muzike"... Ali moram priznati da je skener dobar, i koristio sam ga bez problema. Nisam isao na neke velike rezolucije jer mi je kompjuter slab. Ali i na manjima je sve sto je skenirano bilo dobro. Tu nemam ni jednu zamerku.

Sada gledam nesto poput Canona MP540. Ne znam da li je Canon bolji i kako stoji sa refilom?
Kako sam procitao, taj printer nije nista specijalno osim svojeg izgleda i ekrana i interfejsa za direktnu stampu.
Jos i da pitam za MX320... jeste skuplji, ali da li vredi tih para?
Da li ima nekih preporuka za cenu do 100 evra?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno