Šta je novo?

multi torrent?

• Začetnik teme Začetnik teme Slaven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Slaven

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2004
Poena
620
Mozda nekom bude zvucalo smijesno, al sta bih, kad pojma nemam o ovome. Naime, torrenti mi skidaju prilicno sporo (***, kao i svim drugima), pa mi je palo nesto na um. Da li moze da za nesto skinem 2 torrent fajla, i da oni skidaju zajedno, al u isti folder, sa razlcitih lokacija, pa da mi prepolove vrijeme skidanja?

Valjda ste skontali sta zelim reci :d

Poslednja izmena od urednika:
Mislim da to nece moci, jer ce torrent program prepoznati da je u pitanju isti torrent fajl (.torrent extenzija). Ukoliko torrent fajl nije isti onda ce tretirati kao da skidas dve razlicite stvari i nece to moci da spoji.

Pa ako ima malo seedera, normalno je da ne ide sad nesto extra.

A to sto si ti zamislio ne moze.

ok, hvala

@dr.Tiristor,

kontao sam istu alpikaciju da skidam, al od razlictih seedera

Nisi ti brate skapirao torrente. Njihova svrha i jeste u tome da se istovremeno prima sa vishe lokacija i od onih koji imaju 100 od sto i onih koji imaju manje. A torrenti ne idu sporo. Jednostavno nisi se dovoljno potrudio da saznas o celom sistemu.

Nadji neki privatni torrent tracker pa da vidis sta je speed!!!

A da doda (paste) neki tracker sa drugog torrent sajta u vec postojeci torrent, ali pod uslovom da su svi fajlovi isti odnosno iste sadrzine i velicine? Da li to pali sto se tice brzine download-a?

A mozda je star u tome sto covek nije dobro podesio torrent mannager,nekima torrent mannager radi super cim ga instaliraju a neki(kao ja)moraju da se cimaaju sa podesavanjima,sve zavisi od providera.Ako koristis uTorrent ovo cje ti sigurno pomocji:
http://www.misticx-m3dia.com/ftp/ubrzavanje uTorrenta.rar

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno