Šta je novo?

Multi mail program

Xandar

Cenjen
Učlanjen(a)
10.11.2010
Poena
170
Neznam kolko je pametno pitanje al reko da pitam, dal postoji neki program na kome bi se mogao pregledavati mail sa vise adresa, npr @google,@yahoo etc, a da pritom live obavestava kada stigne novi mail? I ako ne dal je moguce imati live notifikaciju o pristignucu mail-a sa @google , @yahoo posto njih koristim. Kada kazem live mislim npr iskoci na komp-u You got new message ;)

Neznam jesam ja zaostao sa mail aplikacijama al sam se odusevio kad sam vidio filmic. Gdje ranije nesaznah za ovo. Hvala puno . Digsby ftw

Mozes da instaliras Mozzila Thunderbird sa adrese http://www.mozilla.org/en-US/thunderbird/ . To je besplatni email klijent. Podesi ga za koliko hoces email adresa, upali i to je to. Mozes da skines i portabl verziju pa da je nosakas na flashu svuda sa sobom.

I sam gmail ima opciju da proverava druge mailove @yahoo, @hotmail, @outlook i ostale pop3 servise.
odes na Settings ,pa Accounts and Imports i podesis mail naloge koje ce taj gmail automatski proveravati i kopirati evenutalno pristigle mailove.
Isto tako mozes sa tog gmaila da saljes mailove kao da si na recimo yahoo'u...
evo i kako to izgleda kod mene podeseno :
gmail.jpg

P.S. za 'iskoci na komp-u You got new message ' naravno > gmail notifier. ;)

Poslednja izmena:
Vrh Dno