Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Drugarica ima Motorolu već 3 godine. Slike su joj stalno loše, kao da slika kroz vodu. Ona misli da je u kameru ušla neka prljavština ili voda. Ima fiskalni račun ali garancija je istekla. Kom servisu da se obrati?
To da li je nešto ušlo ili nije, lako se vidi na svetlu. A teško da jeste.
Možda je kamera samo takva.
Ćerka je svojevremeno uzela G52 i ubrzo je dala majci. Slike su stvarno muljave, kako kažeš.
Nekako mekane, razmazane. Kao da je noise reduction na maksimumu. I to je tako i na dnevnom i na noćnom svetlu slično.
Jesi li ti videla te slike? Kako se tebi čini? Imaš li ti viđenje zbog čega je to tako..
Može i neki primer ovde, pa da vidimo.
Samo da ti ne šalje preko Viber i sl, već recimo Quick share.
@stevanovic019
Da, da upravo kao sto ste opisali, mekano,i na dnevnom i na nocnom svetlu. Rekla sma joj da instalira drugu aplikaciju za kameru i kaze da nema promene. Izgleda mi kao da je duza ekspozicija, ali buni me sto nisu ni dovoljno svetle. Lici i na podesavanja slikanja portreta kad je lice jasno a pozadina zamagljena. Kod nje bude sve zamagljeno.
Videla sam slike direktno a njenom telefonu. Onda je takav telefon.
nek proba vise aplikacija. ako moze gcam da joj radi na telefonu, mogao bi da napravi razliku.
samo nek proba nekoliko verzija gcam, nije na play store, ali lako se nalazi.