Šta je novo?

Muke sa PQi usb2 512MB flash-om

Deda Mraz

Čuven
Učlanjen(a)
15.05.2002
Poena
610
Posle izvesnog vremena formatirao sam ga sa programcetom koji sam dobio na cd-u sa drajverima i od tog doba nastaju problemi :( Naime racunar ga vidi kao i uvek imam ikonicu za bezbedno uklanjanje , prijavi se uredno u mycomp. ali ne moze mu se prici nikako . Interesantno da je odmah posle formata ugasio mali zuti led na njemu i vise se nije palio :( Sve zivo sam isprobao ali nece pa nece , sad se nazalost vise ni ne pojavljuje u mycomp. ponasa se kao ne particionisani HDD . Dali neko zna za neki genericki ili univerzalni program za ozivljavanje USb flash-a ?

Hvala unapred :)

Probaj da ga formatiras programom USB format. Ako ga ne mozes naci na netu posalji mi tvoj mail i ja cu da ti posaljem program. Tezak je samo 34kb.

Pa nece :(
Kaze : There is no media in the specified device !

Nadji na netu program PDx8_2k.

Stormbringer_bg je napisao(la):
Nadji na netu program PDx8_2k.

Vazi probacu i sa tim inace evo novih momenata , otkrio sam da se nesretni usb flash prijavljuje kao flopy uredjaj ??? :(
Dakle ponasa se kao flopy a:\ (ali bez diskete) , mora da sam to proizveo nekim od programa kojim sam pokusao da ga ozivim :(
Kada pokusam da dignem sistem sa flopy-a (iskljucim pravi) prijavi mi "fd 1.44 mb system type - (19)"

Ima li leka ??

Vrh Dno