Imam Bartona 2600+ vec nekoliko god. i zadovoljan sam njime posto zadovoljava sve moje potrebe. Posto je procesor dosta star a i kuler takodje temperatura je pocela nenormalno da mi raste ide i do 70-75c pri max opterecenju, sto se meni nikako ne svidja. Kuleru se rmp smanjio sa 3600 na jedva do 2000 po biosu.(cistio sam ga redovno tako da sigurno prljavstina nije u pitanju). Znam da je doslo vreme da promenim ceo kuler pa me zanima sta mi preporucujete da uzmem. Trebao bi mi neki kuler koji bi bolje hladio procesor posto bih hteo malo i da ga oc.
Znaci treba mi kuler za socket A platformu....bio bih vam zahvalan kada bi mi preporucili neke koji se sada mogu naci na www.itsvet.co.yu da bih znao gde da ga potrazim. (vazne mi je odnos cene i karakteristika....buka koju stvaraju mi nije bitna).
Znaci treba mi kuler za socket A platformu....bio bih vam zahvalan kada bi mi preporucili neke koji se sada mogu naci na www.itsvet.co.yu da bih znao gde da ga potrazim. (vazne mi je odnos cene i karakteristika....buka koju stvaraju mi nije bitna).