Šta je novo?

MTS - Zaoukruzivanje u okviru paketa

Sta mislite da li se preko*797* dobije stanje gde je zaokruzivanje vec uradjeno ili se dobije realno stanje pa se zaokruzivanje naknadno obracunava?

Evo sa mts foruma, citiram:

"Razgovor koji traje manje od jednog minuta, prilikom provere stanja se evidentira kao ceo minut.
Npr.
trenutno stanje pre poziva
10:00 min. u okviru mreže - razgovor traje 14 sek.
trenutno stanje posle poziva
09:00 min. u okviru mreže
Razgovor koji traje duže od jednog minuta, prilikom provere stanja se evidentrira kao ceo minut + preko potrošenih sekundi.
Npr.
trenutno stanje pre poziva
09:00 min. u okviru mreže - razgovor traje 1 min i 10 sek.
trenutno stanje posle poziva
07:50 min. u okviru mreže

Ovo važi za tarife u kojima se vrši zaokruživanje prvog minuta razgovora."

Odgovorio je MOD koji je radnik/clan MTSa...

auuuuuuuuu ne pamtim kad sam brže potrošio 120 minuta :S baš su bezobrazni, jadni oni ljudi na bell 50 ako uopšte neko i koristi to

To i jeste bila fora, da se poteraju ljudi sa manjih paketa - zapravo jeste činjenica da su cene ostale gotovo nepromenjene već 5 godina, ali više bih voleo da su digli sve cene, a pakete ostavili iste, nego da su napravili ovakvu sumanutu konfuziju.

Ne, to je fora sa fixe telefonije. Cene ostave isti a skrate impuls i potom kazu: Nije bilo povecanje cena jos od XXXX:wall: Mene je ovo strasno pogodilo posto su mi 90% razgovora bili oko 10-ak sek. (gde si?, za koliko dolazis?....)Ranije sam ljudima na SMS odgovarao pozivom, mrzelo me da kucam.Sad se vracam u proslost i kucam sms za takve stvari. Makar nece vise da mi propadaju onoliko poruke:S:

To i jeste bila fora, da se poteraju ljudi sa manjih paketa - zapravo jeste činjenica da su cene ostale gotovo nepromenjene već 5 godina, ali više bih voleo da su digli sve cene, a pakete ostavili iste, nego da su napravili ovakvu sumanutu konfuziju.

Sto da menjaju cene kad :MTS: ima pravo da menja trajenje 60 secundi!?
Kod njih 60 sec moze da traje i 59 i 1 secundu, ko da smo u spesjshatlu!

Poslednja izmena:
proradila provera stanja za ovaj mesec. kakvi su vam racuni? moj je oko 1900, tj. oko 400-500 dinara vise nego sto je uobicajeno! tarifa mix 1000. naravno pri proveri stanja 30.juna, kaze imao sam jos oko 30ak "besplatnih" minuta.

cestitam, sto se mene tice otimacina sa zaokruzivanjem je uspela! navalite, šišajte me. još nekih 20 meseci!

Poslednja izmena:
pa relativno ok, bel 150, 1120 dinara racun

Hehe :)
Meni na Telenoru dodali 75min kada je počelo zaokruživanje, a ovog meseca sam na zaokruživanje "izgubio" 29-30 min :d

Dakle, u plusu sam preko 40min.
Iznos na računu je već druga priča i za to sam sam "kriv" :roll:

bejah pre neki dan u poslovnici mts-a i chuh jednog od zaposlenih kako je rekao da ce mix1000 sa 325 da se vrati na 250 minuta uskoro. ostavio je mogucnost da se to ne desi ali ako je to pomenuo prilikom prodaje telefona kolike su shanse da to nije istina ? :) htedoh da mu dobacim 'a jel ukidate i zaokruzivanje ?' al nisam kloshar kao oni da mu rasterujem mushterije

Ne verujem da ce to uraditi jer su onda znacajno nepovoljniji od Telenora,jer nema prenosenja i jos 75 minuta manje.Pre ce objaviti kako su su sad mix paketi sa vecim brojem minuta i uz to provuci jos neko poskupljenje.

Zvanican stav MTSa je da su MIX paketi na promociji. E sad, po njima ta promocija moze da traje (neograniceno) dugo, ali poznavajuci ih kakvi su, verovatno ce biti vraceno na staro. A jos odavno, od pocetka te "promocije" nezvanicno se pricalo da ce trajati do 01.09.2008. - sto i jeste uskoro...

Btw, MTS je poznat po svojoj nekorektnosti; pre neki dan su "obustavili prijave" za akciju 1200 minuta za 200din - prvobitno je na sajtu pisalo da mozes da se prijavis do 31.08. - do kad akcija i traja (tj. do kad te minute i vaze), da bi pre neki dan jednostavno obustavili prijavljivanje...

Pa *** bas su smekeri, treba neko javno da se pobuni protiv ovih kloshara!!!

Ima li objasnjenja zasto su ukinuli prijavljivanje? Jel oni vecernji razgovori mogu jos uvek da se prijave???

xaxa imash i capturovan screen, sjajno :)

ja mislim da sam nachuo da je rok 1.8. a ne 1.9. al nisam siguran. jednom kloshari uvek kloshari

Nikada, ali nikada vise necu uzeti nista od Telekoma - pa makar i poklanjali.

Toliko su kvarni da je to strasno... Realno, da sam zaludan, tuzio bih se sa njima do prekosutra, a na kraju i medjunarodnom sudu pravde bi se obratio.

Mala je ovo zemlja kolike su to lopuze !!!!

nista nije sigurno kada je mts u pitanju, ali mislim da ipak nece smanjivati mix pakete, jer su skoro uveli mix2000 i mix3000, koji su kopije istih tarifa na vipu i telenoru, bilo bi malo "cudno" da se sada razlikuju kad vec i konkurenti imaju to isto (325+325)...

Poslednja izmena:
A jel ste videli da su sad prestali sa davanjem poklona u mts klubu :D Dzaba smo skupljali one poene, tj. najavili su da ce ti poeni moci da se iskoriste za nesto, ali se jos ne zna za sta :D Ko nije video, stoji mu na poledjini poslednjeg racuna.
A sto se tice poruka, verovatno se prijavilo milion ljudi koji ce za 200 kinti da ishibaju 1200 poruka, pa su otisli u minus sa racunicom, pa "daj zatvaraj slavinu, dok sve ne iscuri" :d

Vrh Dno