Meni ovo ne radi, osim ako nešto nisam dobro uradio?Ja sam probao i radi.
Dakle resetovanje na fabrička bez tel. kabla, logovanje sa admin/ztonpk i na istom mestu postavljanje nove lozinke
ponovo ztonpk i potvrda iste.
Priključio kabal i posle uspešne autorizacije uredno zamenio lozinku novom u sistem menagment-u. I sve radi bez problema.
Update: Promenio sam TR069 ACS URL na nešto bezveze i sada me ne izloguje više, ono što je zanimljivo je da internet i dalje radi... ALI, portovi 2 i 3 i dalje ne rade. Ovo je sad bizaran problem pošto sam dvaput proverio da sam sve opcije omogućio, evo skrinšotovi:Želim 2. i 3. port da omogućim za internet, ako omogućim te opcije pre nego što ubacim telefonski kabel, one će biti obrisane kada ga priključim. Pomoćć

Da li možda ima veze sa "VLAN ID"-om? U Internet -> WAN pojavljuje mi se ovoUpdate: Promenio sam TR069 ACS URL na nešto bezveze i sada me ne izloguje više, ono što je zanimljivo je da internet i dalje radi... ALI, portovi 2 i 3 i dalje ne rade. Ovo je sad bizaran problem pošto sam dvaput proverio da sam sve opcije omogućio, evo skrinšotovi:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari