Kakvi su ovi iz telekom, istice mi ugovor sutra i oni me zovu na kucni broj da potpisem novi. Najgore je sto me poceo nagovarati da uzmemo box 3 paket, do sad smo imali box 2. Pitam ja njega, da li je problem sacekati sa potpisivanjem, mi kad razmislimo odemo kod vas i potpisemo. Tu ce on meni kao to se mora zakazati pre nego sto odemo kod njih blablal (ozbiljna firma nema sta). Onda ja njemu, gospodine mi smo vec par godina kod vas i uvek kad potpisem ugovor posle par meseci bude neka akcija, tipa kod potpise ugovor dobija tablet za 1 din, zelim i ja tablet za 1 din :d. Poceo onda on meni sa pricom kao promocije se menjaju, bude to uvek neka nova, imaju oni tablete na rate koju daju svojim korisnicima.
Prica se zavrsila dogovorm da ce zvati sledece nedelje kada se odlucimo sta i kako. Mene zanima kako funkcionise to na rate, kada ja potpisem ugovor on mi daju opciju da placam TV na rate, npr. ako TV kosta 32k oni to podele na 12 rata i svako meseca placam box + rata za TV ? Npr. box izadje 2.300din + rata za TV 2700din = 5000 din. Da li sam u pravu ili ima jos nekih troskova ?