Ne to govori ovaj grafik!!!Da li to govori i ovaj grafik?
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/81/VDSL2_Snelheid.gif
Na vdslu na razdaljini od 800-1000m korisnik u praksi kad je sve savrseno moze da izvuce oko 20-24Mbit odnosno to je brzina adsl2+ tehnologije pa samim tim nema svrhe davati vdsl modem niti ce oni to raditi opet s razlogom.Na oba grafika ja kontam da neko preko adsl na osamsto metara ne može da ima 20/1 a preko vdsl može. A koja je tvoja poenta?
Upravo ta razlika od 3-4 mbit bi meni pomogla i to sam hteo da kažem. Jer ako imam 15 preko adsl imao bi 18-19 preko vdsl.Isto, manje vise razlika je 3-4Mbit ali svakako ti nece dati zbog toga HG655b.
Treba mi ruter koji ce primati signal preko wifi, i siriti ga dalje.Jet speed ako se ne varam ima jednu antenu ( barem onaj IAD model sto je Telekom davao), od modema sa dve antene Telekom je davao Pirelli, ali nijedan od ova dva modema nema klijent mod. Koliko sam upucen, adsl modem sa ap/client modom je nesto skuplje zadovoljstvo. Obican wifi ruter sa tim modom je 50, 60€ da valja. Da tebi ne treba mozda wds ili range extender? Jer ne vidim svrhu ovoga sto si naveo.
Naravno da nude onima koji imaju mogucnost za tako nesto kao ja recimo.Pa ne nude preko 10 kad su sline. Umesto da lepo bude Box2 u fazonu bilo koji net po ceni kao da se uzima samo on na 2 god + fixni za 400 umesto 660 din, pa da svako uzme šta mu treba i malo uštedi na fixnom. Da su normalni davali bi fixni za dž kad uzimaš Box3.
Baš me zanima po kojoj ceni će mi naplaćivati ovaj 20/1 paket kad istekne ugovor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari