Šta je novo?

MTS Telekom ADSL

^ pogledaj poslednji post na ptt adsl temi

Ne pricaj puno nagadjanjem vec proveri prvo...
Kao što vidiš precizno je rečeno:
Kod pojedinih operatera 24 teče tel posle promocije, nisam siguran kakav je ovde slučaj
Dakle nigde se eksplicitno ne navodi da je to ovde slučaj

...Nije tako ovde slucaj.
Niko nije ni rekao da jeste, očito nečitaš pažljivo
...nisam siguran kakav je ovde slučaj
Sve navedeno je rečeno eventuačno da bi se proverilo

podnesi zahtev za 50/2 i trazi promociju "50 po ceni 10"

ako kazu moze onda veselo

ako ne vratis se na 20/1 i to ti je

Prilikom podnošenja pitali nešti bili upućeni u problematiku ili ne

Poslednja izmena:
Kritika, unosis nepotrebnu zabunu.

Nema sanse da ih pohvatas ovako - imaju 10 aktivnih kampanja za ADSL/VDSL, nije ni cudo sto im nista ne radi :)

Ako ste potpisali ovakav ugovor, proverite obavezno prva tri racuna :)
I racunajte da je verovatno prvi mesec deo toga, znaci bice deo puna cena do dana potpisivanja ugovora (proporcionalno broju dana), a ostatak 1RSD :) (efektivno 2 meseca su mozda samo po dinar).

Ја се баш напржио на ову акцију :D
duplo-brzi-internet-prva-3-meseca-po-1-din-telekom-korpo-640-01.jpg
Јел она омогућена само новим корисницима или могу и постојећи да пређу? Ја већ имам њихов нет од јадних 4мб/с па би ми ово било савршено, а нмгу да дочекам сутра да ми одговоре на мејл. И шта је вдсл? :d

Za sve koji nisu pod ugovorom.

Meni nije jasno da li je ta akcija samo sa 5 na 10 jer to znaci da nije VDSL nego ADSL...ima akcija sa 10 na 20 itd ali tu nema 3 meseca po dinar...ja mislim da sam u pravu...?

Stavio sam link bre :D
"Izaberite neki od Net paketa sa dinamičkom IP adresom i, osim toga što ćete dobiti veću Net brzinu po ceni niže, prva tri meseca pretplatu plaćate samo po 1 dinar."

Pozz svima jel zna neko da me uputi ovde sta mi pise koja mi je max download a koja upload brzina trenutno ? I da koja mi je max uopsteno posto razmisljam da uzmem 10/1 net preko Telekoma ? ! xD

Prilozi

• ADSL.jpg
    ADSL.jpg
    110.3 KB · Pregleda: 147
Meni nije jasno da li je ta akcija samo sa 5 na 10 jer to znaci da nije VDSL nego ADSL...ima akcija sa 10 na 20 itd ali tu nema 3 meseca po dinar...ja mislim da sam u pravu...?
Узмеш 10 - плаћаш 5, узмеш 20 - плаћаш 10 и тако за све понуђене брзине + 3 месеца по 1 динар. А да ми неко одговори, шта је вдсл?

Узмеш 10 - плаћаш 5, узмеш 20 - плаћаш 10 и тако за све понуђене брзине + 3 месеца по 1 динар. А да ми неко одговори, шта је вдсл?
forum.benchmark.rs/showthread.php?293462-Telekom-Srbija-VDSL&goto=newpost

KOja je poenta da konstantno reklamiraju dinamičku IP adresu? Da li je cilj da neupućenima zamažu oči kao da je to nešto posebno ili

Nesto sumnjam da je to REKLAMA, vec "fineprint" velikih slova.

Staticka ip adresa je skuplja u proseku 700 rsd mesecno...
Napominju da nebi doslo do zabune...

Poslednja izmena:
Могуће је и да мешају појмове, ваљда под динамичка хоће да кажу да је јавна а то им личи на исто ... мада сам својевремено виђао да неки провајдери нуде динамичку али приватну што и не помињу и онда се после корисници буне што је тако. А опет, многи се жале да неки провајдери дају такође динамичку али се она практично не мења него некада и месецима буде иста. Ово што нуди провајдер из теме је баш по вољи оних који стално троше фајл сервере или им је понекад потребна брза промена адресе јер се она мења код сваког рестарта конекције. Моја СББ адреса је иста од када сам јесенас добио нов модем.

@ bbK1ng a meni?

1234555555.png

produzili do kraja aprila..

Dokle će mo mi, sa BOX paketom da budemo ograničeni internetom ? Stvarno bruka. U Jagodini nema ni SBB, ni Orion ..... zapravo mi i nemamo neki izbor :D

Dokle će mo mi, sa BOX paketom da budemo ograničeni internetom ? Stvarno bruka. U Jagodini nema ni SBB, ni Orion ..... zapravo mi i nemamo neki izbor :D

dok ti ne srede mrezu optickim kablovima da dobijes vece VDSL brzine

a ovi ostali provajderi svi su u vecim i po koji srednji grad.

manja mesta za njih ne postoje

Box je osudjen na "Do 6/1", nema veze da li mozes VDSL. Valjda ce to skoro izmeniti na barem 20/1.

Nazad
Vrh Dno