Šta je novo?

MTS Telekom ADSL

Još jedno pitanje i neću više da vas smaram:

Primer:

Ako se zaključi na 20/1 kako se manifestuje problem, da li IPTV radi bez problema a brzina torrenta, download... idu daleko manjom brzinom (tipa 12 mega), ili download, torrent... idu punom brzinom a IPTV secka, koči, restartuje se...?

Trebalo bi da IPTV radi kako treba a ADSL smanjenom brzinom.

Imaces velika seckanja ,na tv-u ,skoro do neupotrebljivosti istog ,a i nece ti oni sami dozvoliti da potpises ,na 20 ,ako nemas teh.mogucnosti ,tako je makar bilo u mom slucaju.

Pa lepo ti je rekla zena,potpisi na 10mb ,pa kasnije probaj sa 20 ,ako ti se ne svidja vratis se na 10,a ne kao neki koji su se ..znuli ,pa odmah na 20.Ja imam mnogo bolje parametre od tebe pa sam za 20 ,morao da ugasim iptv.

Malopre napisah i ne razumem te sta trazis jos.

Edit: zanima me još jedna stvar: da li mogu da tražim na ADSL liniji Upload Booster (5 mega za 250 din.) ili to važi samo za optiku?

Upload booster radi samo na VDSL-u.
I ti sa tom linijom možeš da izvučeš 10\1 + IPTV.

Ma ne pustaju valjda uopste ni da probas 20/1 na ADSLu ako imas IPTV, vec max. 10/1. Barem nisu ranije.... zato mislim da je tacno da nema pojma.
Ako mozes VDSL da dobijes, to je vec drugo.

Sledeći mesec mi ističe ugovor, pa bi potpisao novi sa ovom novom akcijom. Trenutno sam na Click4.
Evo mojih parametara, da li bi mogao da imam na ovoj liniji 10/1? Koristim i IPTV - 2 STB-a, a uskoro bi hteo i još jedan da tražim (ako ima uslova) za treći TV.
Capture.JPG

Poslednja izmena:
Pre pola godine i više sam zvao i pitao informativno da li bi dobio novi ruter ako bi hteo i treći STB, rekli mi da bi dobio razdelnik neki ili tako nešto. Na njihovom sajtu piše da možeš da imaš do 4 ili 5 STB uređaja, ne sećam se tačno sad.

Poslednja izmena:
Sledeći mesec mi ističe ugovor, pa bi potpisao novi sa ovom novom akcijom. Trenutno sam na Click4.
Evo mojih parametara, da li bi mogao da imam na ovoj liniji 10/1? Koristim i IPTV - 2 STB-a, a uskoro bi hteo i još jedan da tražim (ako ima uslova) za treći TV.
Pogledajte prilog 137498

Tesko, mozda bi ti dali da probas 10/1 ili treci stb(da se vidi da li moze), ali oba nema teorije. Verovatno ce pre da ti daju da probas za IPTV nego za net, mada su sada malo liberalniji po pitanju neta nego sto su bili do pre nekih godinu dana

Poslednja izmena:
Pre pola godine i više sam zvao i pitao informativno da li bi dobio novi ruter ako bi hteo i treći STB, rekli mi da bi dobio razdelnik neki ili tako nešto. Na njihovom sajtu piše da možeš da imaš do 4 ili 5 STB uređaja, ne sećam se tačno sad.

Ma verujem ti ,ali nisam znao ,da je moguce vise od dva.

Nisam ni ja znao dok nisam čitao na sajtu onaj odeljak "često postavljana pitanja" :)

Do pre godinu dana sam koristio HD paket, sa ova 2 STB-a i to mi je radilo. Ako ne mogu da imam 3 STB-a sa tom brzinom onda mi ne odgovara nikako.

Tehnicki bi mozda i mogao da izguras(mada i to je pitanje), ali Telekom uvek rezervise vise za IPTV nego sto je potrebno(da ne bi eventualno doslo do nekih problema) koliko vidim kod tebe je 5Mbps po stb-u. Tako da ovako mozda dobijes jedno od ta dva, ali oba cisto sumnjam(osim ako u medjuvremenu budes imao srece pa te nakace na neki novi istureni stepen, u tom slucaju bi mogao da uzmes sta god pozelis).

cak i ovako nesto za 1900 Ubedljivo najbolja ponuda trenutno na xdsl-u

Uglavnom nista ti nece skoditi da ih pitas da provere da li moze i jedno i drugo, mozda i nekako iskombinuju da ti puste to, ali opet kazem malo verovatno

Poslednja izmena:
Ваљда дају неки обичан свич да не би превише скраћивали могућности рутера али је и то довољно да ради. Нисам сигуран да са овом линијом све то можеш да изгураш, вероватно ће они да процене а и одреде шта да ти дају.

Evo mene opet:

Imao sam ranije Orion Premium 24/1 za 1533 dinara i to je dobro funkcionisalo.

Poslao sam im mail pre neki dan i sada mi je stigao odgovor pa postavljam:

Poštovani,

Želimo da Vam se zahvalimo na interesovanju za naše usluge i poverenju koje nam ukazujete.

Našu uslugu internet Premium paketa možete nesmetano koristiti, bez obzira da li koristite Telekomov IPTV.

Jedino je potrebno da nam dostavite vašu ulicu, broj i grad, kako bi smo proverili da li je vaša lokacija pokrivena našom mrežom.

Srdačan pozdrav.

Ako ovo upali biće super pošto ću imati TV za hiljadu i za hiljadu i petsto net, plus što mogu ugovor za net da zaključim na 3, 6, 9, 12... meseci, dok ne stigne optika.

Idem da zovem Telekom da vidim da li će oni to dozvoliti.

Pozdrav!

Razmisljam da potpisem ugovor za 24 meseci za 20/1Mbit cena paketa je 1900 rsd...do sada sam koristio Veratov 16/1 za 2100 ali nemam potpisan ugovor, plasim se ja od takvih ugovora, pa verovatno posle godinu dana ovu brzinu ponudice i oni sami za upola manje...
Koliko cesto oni povecavaju brzinu?

Razmisljam da potpisem ugovor za 24 meseci za 20/1Mbit cena paketa je 1900 rsd...do sada sam koristio Veratov 16/1 za 2100 ali nemam potpisan ugovor, plasim se ja od takvih ugovora, pa verovatno posle godinu dana ovu brzinu ponudice i oni sami za upola manje...
Koliko cesto oni povecavaju brzinu?

ako imas mogucnosti za VDSL za te pare nude paket 50/2 ;)

Ne znam da li uopšte postoji više mogućnost povećavanja brzina kod adsl-a,moguće je da uz neku akciju dobiješ veću brzinu po nižoj ceni.

podnesi zahtev za 50/2 i trazi promociju "50 po ceni 10"

ako kazu moze onda veselo

ako ne vratis se na 20/1 i to ti je

Sad imas i mogucnost 3 meseca po dinar, plus 20/1 po ceni od 1900 ostalih 21 meseca.

Mislim da ispod te cene neces naci internet vise. Neki Box paket od 5-6Mbps mozda. Ali ovakve brzine, ne.

^ a da sacekamo ptt jos 15 dana? :)

Ne pricaj puno nagadjanjem vec proveri prvo.
Nije tako ovde slucaj.

Kod Telekoma ugovorena obaveza tece od dana potpisivanja ugovora, tako je uvek bilo

@Nes* Nesto su najavili?

Vrh Dno