zuke
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.08.2007
- Poena
- 395
Pa da.Ugovorna obaveza je ovde i najveci problem.Ali kolko god nesto bilo lose ili dobro,ne znaci da necemo uzeti,cak ni ja ,sve dok ne bude imalo bolje.Neki od vas koji su tek potpisali ovaj ugovor kazu da su zadovoljni.Pa naravno,telekom je to i sto se tice net-a sve je u redu.Problem ce nastati nakon godinu dana kada se pojave neke nove akcije i brzine (a sigurno hoce) a ti ces i dalje morati da vozis golfa 2(da ne kazem ficu) za iste pare ko neko golfa 4.Ili sto je jos gore ,desi se situacija ostanes bez posla...(daleko bilo
ali nikad se ne zna ) .Tek tada ces biti nezadovoljan i "udarati" sebe po glavi sta ti je to trebalo.
Ali naravno ,tenutna sitacija je po meni takva da je adsl najbolje resenje za one koji hoce stabilnost i nizak ping za igrice pre svega.Ja igram PES online i tu je vrlo bitna ova stavka.Toliko bitna da bih cak i potpisao ovu akciju ,pre SBB koji je najbolje resenje za one koji ne igraju igre online!Plus "samo" 12 meseci obaveza i stalno povecavanje brzina.Jel mozete da zamislite samo koje ce brzine davati sbb za dve godine za iste pare!?Minimum duplo vece!
Znaci po meni tako stoje stvari.SBB ako ti nije ping bitan ,a bitno ti je sve ostalo.Dok telekom adsl ide u suprotnom slucaju!
Ali naravno ,tenutna sitacija je po meni takva da je adsl najbolje resenje za one koji hoce stabilnost i nizak ping za igrice pre svega.Ja igram PES online i tu je vrlo bitna ova stavka.Toliko bitna da bih cak i potpisao ovu akciju ,pre SBB koji je najbolje resenje za one koji ne igraju igre online!Plus "samo" 12 meseci obaveza i stalno povecavanje brzina.Jel mozete da zamislite samo koje ce brzine davati sbb za dve godine za iste pare!?Minimum duplo vece!
Znaci po meni tako stoje stvari.SBB ako ti nije ping bitan ,a bitno ti je sve ostalo.Dok telekom adsl ide u suprotnom slucaju!