Tu je VDSL ali ne preko 20/2! Mozda cak tehnicki i moze ali NE DAJU klosari! A po unutrasnjosti nema SBB ali ima Kopernikus a bice i 4G i to sigurno pre Telekoma!
I kod rodbine/prijatelja u 3 manja grada (isto svi preko 500-600m od centrale, dakle i da je samo 1/5 stanovnistva to su desetine hiljada ljudi) isto nema sanse! A kod onih par koji bi i mogli nema ni portova ni VDSL opreme u centralama!
Inace, daleko si od realnosti, mts botu.
Kod mene kuci na 700-800m, u firmi na 900-1000m. Ceo kraj tj. blok (dakle hiljade korisnika) nemaju sanse za vise od 20! Mada cisto sumnjam da moze i 20, nas nekoliko u ulazu je imalo problema da dobijemo i 10, klosari pustili 7-8 i kao to je to,sta se bunite?! Pa smo morali da potezemo veze i da 5 puta budze nesto u centrali da bi dobili punu brzinu!Recimo 800m od centrale sam, Žarkovo, nova zgrada, sve novo postavljeno, ali neće da može. Komšija u zgradi ima fix, na osnovu njegovog fix su videli koliko je udaljena zgrada. Nemam tehničkih mogućnosti za super box kao iz topa čujem, meni samo super box izgleda primamljivo. Ako mts ne može da baci više od 20Mbps na nekoj lokaciji, sam je kriv. Godinama TS sada MTS naplaćuje pretplatu a ne vidim nikakav boljitak po pitanju brzine (matorci su mi na box dugo vremena, dva-tri puta produžavali ugovor).
I kod rodbine/prijatelja u 3 manja grada (isto svi preko 500-600m od centrale, dakle i da je samo 1/5 stanovnistva to su desetine hiljada ljudi) isto nema sanse! A kod onih par koji bi i mogli nema ni portova ni VDSL opreme u centralama!
Kad budes nasao dokaze za svoje tvrdnje ali da se to moze potvrditi javno dostupnim informacijama, mozemo da nastavimo da razgovaramo.OK, kada budes nasao koliko je to procenta barem otprilike, moze i +/-10%, ali da se to moze potvrditi javno dostupnim informacijama, mozemo da nastavimo da razgovaramo.
Inace, daleko si od prave cifre.
Inace, daleko si od realnosti, mts botu.
Poslednja izmena: