Šta je novo?

MTS Telekom ADSL

^ pa imas na beotel i verat manje UO

Ali ja obožavam Telekom :p

Edit: Znaš šta me nervira kod tih "manjih" provajdera.

Imao sam Orion Premium internet i dođe meni lik iz Oriona koji treba da sredi u prizemlju "žice" i kaže da nije poneo merdevine. E sada pošto živim u zgradi normalno je da nemam merdevine u stanu i obrnem pola komšiluka i nekako nađemo merdevine. Dok je sređivao kablove okrenuo se za 37 komšinica i pitao za svaku da li je iz zgrade, kako se zove... Računi mi ne stižu na kućnu adresu već se cimam do poslovnice, bilo je nekada prekida itd. tako da zabegavam te sitne i neproverene provajdere. Šta je samo Targo uradio svojim i svim potencijalnim korisnicima: uvalio im kosku (malo je onih kojima lepo radi net).

Kod Telekoma je malo drugačije, možemo da ih pljujemo koliko hoćemo ali su ipak malo bolji od ostalih.

Poslednja izmena od urednika:
Još jedno pitanje i neću da zamaram više :p.

Primer: Plaćam IPTV do drugog meseca sledeće godine. Sada uzimam 10/1. Da li ću moći kada otkažem ugovor za IPTV (a tehničke mogućnosti to dozvoljavaju) da povećam sa 10 na 20 mega i da umesto 1.500 plaćam 1.900 din u toku trajanja ugovorne obaveze bez potpisivanja novog ugovora?

:wave:

Koliko ti je vremena vec proslo od kako imas iptv? Ako uspes da se otarasis iptv to bi ti bilo ok ali mislim da neces dobiti net 20 po ceni od 1890 dinara jer je to promocija tako da ako ti i daju da raskines ugovor za iptv i daju da promenis brzinu placaces net 20 po punoj ceni a to je 2.800 dinara.

Mada bi za sve ovo bilo najbolje da se raspitas preko telefona ili u najblizem korisnickom, jer *** sve ovo ovde sto sada napisem moze da nagadjanje, lupanje gluposti tako da bi bilo vredjanje necije inteligencije. Tako da oni mogu da ti daju najbolji odgovor na tvoje pitanje, ovde sve sto se napise moze da bude tacno a ne mora. Ali ipak otidji u poslovnicu pa vidi sa nekim tamo da popricas jer preko telefona neces dobiti prave informacije za svoj problem a kada si tamo drugacije je.

Poslednja izmena:
Još 6 meseci za IPTV. Zvao sam korisnički par puta i rekli su mi da nema šanse da se raskine ugovor bez penala.

Još 6 meseci za IPTV. Zvao sam korisnički par puta i rekli su mi da nema šanse da se raskine ugovor bez penala.

Zato se ne treba zaletati i uzimati svaku promociju koju ti ponude. Meni prosli put kada je istekla ugovorena obaveza su me nekoliko meseci zvali i nudili kojekakve gluposti samo da podpisem novi ugovor, naravno da nisam hteo jer ni jedna mi nije bila odgovarala e kada je dosla ona ponuda za 50% nizu cenu e onda sam to uzeo na godinu dana koliko je bio ugovor. Zato nekada ma koliko ponuda bila primamljiva treba je preskociti a opet nekada treba rizikovati.

Ovo sada sto sam uzeo net 20 sa tabletom je ispala slucajnost da se tako potrefilo inace sam ja razmisljao da uzmem vdsl kada bude moglo ali onda sam saznao da ovde kod mene u centru ns-a jos neko vreme nece biti moguc vdsl pa sam seo i razmislio reko 20 mb je suvise dovoljno za bilo kakav download a 50 mb bi mi vec bilo previse a kako u narednom periodu nece biti nekih vecih pretumbavanja net paketa onda sam odlucio net 20 i tablet a kada prodju ove dve godine ugovora e onda cu da vidim sta ce da imaju u ponudi.

Od juče popodne mi je net nestajao oko 20x, sada mi konstantno pokazuje zatvoren port u utorrentu koji je do juče bio otvoren, jel. Sva podešavanja su ostala netaknuta, tako da mi stvarno ne pada na pamet šta može da bude problem.

pogledaj ako odes na 20/1 ovde: http://www.open.telekom.rs/home/Content.aspx?temp=0&sid=176&id=1824
za 250 dinara imas upload 20/5... to ti nije losa ideja, ako vec nemas alternativu. Pogleda jos malo sta se nudi, za IPTV mozes ovde da pises do sutra, niko ti ne moze pomoci, to ti je sto ti je. takav je ugovor. budi srecan, moglo je biti i gore, to ti je samo 6000 u penalima (1000 na 6 rata), ne kazem da je malo, ali moglo je i mnogo vise... uz to imas i tv, pa pogledaj neki film, cisto da ne propadne, mozda neki sportski prenos sa arene ili eurosporta, sta znam :)

Meni istice ugovor u Oktobru 2014, da li se placa nesto ako se potpisuje novi tih 3 meseca pre, tj. ako bih sad otisao i trazio novi box/ili 20mb i tablet?

Meni nisu odobrili 3 meseca ranije da produžim ugovornu obavezu, tj. uputili su me da podnesem molbu u nekoj od poslovnica, pa zbog takvog odnosa odlučih da batalim sve sem interneta kad istekne ugovor :)

Pametno,ja cu da otkazem Box 4 i uzimam samo ADSL.

Meni istice ugovor u Oktobru 2014, da li se placa nesto ako se potpisuje novi tih 3 meseca pre, tj. ako bih sad otisao i trazio novi box/ili 20mb i tablet?
Ne, ako nisi uzeo uredjaj.
Na Box mozes preci uvek bez penala, isto ako nisi uzeo uredjaj, ne moras cekati 3 meseca ranije.

Ne mogu UB zbog ADSL-a (to mogu samo VDSL korisnici).
Pa ti onda 20/10 ne mozes nikako dobiti, i sta se bunis? Uzmi mTel CG prepaid karticu, plati 17.3 evra, dobijas net do kraja godine besplatno i neograniceno i na dobrom telefonu ces imati verovatno 3-4 Mbps upload pa uploaduj :)
Naravno da nece dati 20/10 paket kada ne moraju, jer vecini korisnika to ne treba, i onda manjini mogu da naplate da dobiju tih 10.

Da moze da se potpise na 36 meseci UO, ja bi sada potpisao i za VDSL i za mobilni... siguran sam da necemo tokom ove reinkarnacije nase drzave imati bolje cene za dovoljne usluge.

Vec imam Box, 4(+) stari, uzeo sam bio neki telefon sto je imao 6 rata da se otplacuje od po (koji je postao besplatan bio posle 3 meseca ali kasno *** zeznuli me).

Da li bih mogao da predjem na manji box (3, verovatno) ili Net 10 + tablet dok sam sad i dalje na boxu?

Tačno na tri meseca od isteka ugovora zvali me, rekli promocije. Sutradan sam naručio Net 10, Mobilni 3 i Huawei tablet, za tri dana stigao. Sutra treba da se aktivira nova brzina i SIM kartica. Oduševljen sam tabletom. Jedina mana mu je svega 1,5 GB memorije od 4. Mada to se lako reši sa MicroSD.

Poslednja izmena:
Vec imam Box, 4(+) stari, uzeo sam bio neki telefon sto je imao 6 rata da se otplacuje od po (koji je postao besplatan bio posle 3 meseca ali kasno *** zeznuli me).

Da li bih mogao da predjem na manji box (3, verovatno) ili Net 10 + tablet dok sam sad i dalje na boxu?

Na manji treba da te puste bez obzira na telefon, jer je ista cena telefona za sve Box pakete, ali ne drzi me za rec :)
Ne mozes se prebaciti sa Boxa na ADSL tokom ugovora uopste.

kad ti istekne ugovorna obaveza, a ona je najcesce 2 godine od datuma potpisivanja. do tada, verovatno nista, sem mozda na zahtev tri meseca ranije, ali mislim da ce ti oni pojesti ta tri meseca kroz formalnosti, pa ces u svakom slucaju da prvo "odradis" ugovornu obavezu, a onda ces da menjas sta god ti odgovara.

Danas, dakle dva dana od podnošenja zahteva sam obavešten da mogu doći da potpišem novi ugovor. Potpisao sam i uzeo Samsung Galaxy tab3 SM-T210. Uz NET 10, koji je odmah proradio, nije besplatan, već košta 2400 din. Lepo radi, upravo sa njega kucam.

Dokle traje akcija net+tablet, jel' to vezano uz promo net brzine do 31.7 ili je nezavisno od toga?
Moze li tablet da se uzme i posle tog datuma?

Poslednja izmena:
Dokle traje akcija net+tablet, jel' to vezano uz promo net brzine do 31.7 ili je nezavisno od toga?
Moze li tablet da se uzme i posle tog datuma?

ma traje dokle oces, ja sam u utorak ujutru zvao za tablet nadam se da ce stici sutra, nudice ono konstantno tablete valjda od avgusta onaj kineski tesla za 8 inac ekranom sledi nova tura

Daju fiskalni na 1 dinar uz tablet! Dobijen uz Asus Memo pad uz Net 20. Izdavalac fiskalnog je uvoznik/prodavac tableta, a ne Telekom.

Zahtevajte fiskalni, vrlo cesto ih radnici ne daju, jer zaborave ili ih mrzi.

Daju fiskalni na 1 dinar uz tablet! Dobijen uz Asus Memo pad uz Net 20. Izdavalac fiskalnog je uvoznik/prodavac tableta, a ne Telekom.
Za Asus je, cini mi se dobavljač Gigatron ,ali za Teslu je dobavljač bio Comtrade i nisam siguran da je iko dobio fiskalni, zato sam hteo ovde da proverim.

Nazad
Vrh Dno