Šta je novo?

MTS roaming u Srbiji

doggmania

Slavan
Učlanjen(a)
13.01.2009
Poena
390
Stigao mi je danas racun za Jul, i stavka Roaming, 1 sms 27.74 rsd. Nisam napustao ovu nasu banana drzavu. Bio sam u Bajinoj Basti, to je najblize sto sam bio granici. Da li mogu da se zalim ovim mongoloidima sto mi naplacuju roaming u sopstvenoj drzavi?
Izvinjavam se na ostrim recima, ali ovo nije prvi put da me MTS kraducka (poslednji put sam imao sve stavke 0, nisam prekoracio nista i zbog neke vremenske "rupe" izmedju 2 meseca mi stizao racun 10-30 rsd)
Edit: Da mi je slucajno bio ukljucen i net, da mi skine 5 mb, ja bih morao da prodam bubreg da platim racun.

Poslednja izmena:
Tamo si i pokupio bosansku mrezu posto telefon sam trazi najbolji signal pa se prebaci na njih 😉

Pod uslovom da mu je podeseno automatsko biranje mreze, sto opet verovatno i jeste. Tu onda i nema osnova za zalbu, a i iznos je mali, kilo lubenice 🙂

Interesantno i meni je u julu 5 poruka racunato iz roaminga (Hun)....i ja sam to odmah primetio i otisao u poslovnicu i rekli su mi da podnesem reklamaciju kada mi stigne racun...sto sam i uradio...i posle 2 dana su me zvali i rekli upravo ovo sto Septimus kaze....
da prebacim na manuelno biranje mreze i to je to....mene kosta 5kila lubenice 😛

bio sam na 5km od granice

Pa, ja sam bio na autobuskoj stanici u Bajinoj Basti, video sam ja roaming, nije pisala druga mreza na telu, usao sam u settings ni manuelno nije htelo da prebaci na drugu mrezu, i restartovao sam tel i ista prica... A zbog mnogo manjeg iznosa sam raskinuo prethodni put ugovor sa MTS, kad mi sve na racunu pisalo 0 i na kraju u pozivima 9 din dodatno.

Nazad
Vrh Dno