Šta je novo?

MTS PRVA Droid Mini

snacke1984

Slavan
Učlanjen(a)
16.12.2007
Poena
320
Novo! PRVA Droid Mini

Postpaid tarifa PRVA Droid, koja vam omogućava da razgovarate za 0 din/min sa drugim korisnicima ove tarife, sada je obogaćena novim tarifnim profilom PRVA Droid Mini

U mesečnu pretplatu od 701 dinar uključen je 101 minut za razgovore u domaćem saobraćaju, 501 SMS poruka i 501 MB za prenos podataka. dinara. Prvi minut razgovora nakon potrošenih minuta iz pretplate iznosi samo 1 dinar, koliko košta i SMS poruka u domaćem saobraćaju. Cena MMS poruke u domaćem saobraćaju je samo 2,95 dinara.

Uz PRVA Droid Mini u ponudi je Huawei U8500, koji možete kupiti za samo 1 dinar. Ponuda važi uz ugovor na 24 meseca. Zalihe telefona su ograničene.

http://www.mts.telekom.rs/index.php/vesti_detaljno/items/Novo_PRVA_Droid_Mini.html

Prilozi

• prva droid.jpg
    prva droid.jpg
    113.8 KB · Pregleda: 156
Ja nesto ne kapiram ni PRVA Droid a jos manje ovu Mini.. oce neko da objasni gde se ona isplati?:) Pogotovu ako ne moze da se uzme sa 50% popusta kao Mix(Net) tarife?

Matorci samo vide telefon za 1 dinar i samo ih to interesuje.

Evo, ja imam Prvu droid, pa cu ti objasniti kako sam stigao do nje.
Da ti ne pisem sta ima paket, to lepo vidi na sajtu.
Poenta, dobije se 100 min manje od uporedivog mix net paketa, ali za 30ak posto manje novca.
Kada se prekorace minuti, cena je povoljnija nego na mixnetu, samo 1 din uspostave sa drugim korisnicima tarife.
E sad ce neko da kaze 50% popust uz mixnet. To je bez telefona, ovde ipak ima kakav takav tel.
Ostaje jos jedna stvar koja je meni bila vazna. Dobio sam za dz broj od 6 cifara, sto drugacije nije moglo.

E sad, pre ovoga sam koristio VIP i mogu reci da je razlika nebo i zemlja u korist VIPa, pogotovo internet...

Kao sto si rekao sa drugim korisnicima tarife... Ja mozda mogu na prst jedne ruke da nabrojim ljude koji koriste taj paket, tako da to sto je jeftinije ne igra veliku ulogu...

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Pozivi u domaćem saobraćaju prvi minut 1,00 din

To je recimo xtra povoljno, pogotovo ljudima koji vode vise kracih razgovora, kao ja npr.

Ne pricam napamet, stavio sam lepo na papir i video da stedim...

Vrh Dno